Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deneyimim, ilk, lusid

İlk Lusid Deneyimim

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlk Lusid Deneyimim

Dün gece müzik dinleyip yatmıştım aklımda hiç lusid rüya falan yoktuBir süre sonra karanlık bi ekran geldi ve bisikletin üstünde gitmeye başladımSonra kendi kendime ben buraya nasıl geldim dedim ve rüya olduğunu anladım her yer karanlıktı bende korkmaya başlamıştım daha hızlı gitmeliyim dedim ve altımdaki bisiklet çok güzel bir motor olduBen iyice korkmaya başladım artık uyanmak istiyordum fakat nasıl uyanıcağımı bilmiyordumDedim duvara çarparsam uyanabilirim çarptım ve uyandımBen tekrar lusid rüya görmek istiyorum acaba nasıl yapabilirim yardım eder misiniz?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com