Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gördüğüm, ile, ilgili, kıyamet, rüya

Gördüğüm Kıyamet İle İlgili Rüya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gördüğüm Kıyamet İle İlgili Rüya

Arkadaşlar ben bundan 1-15 sene önce bence kabus olan bir rüya gördüm anlatayım belki siz yorumlarsınız

Bayram sabahı ben birde kuzenim olan taha ile beraber bir binaya girdik şeker almak için bir daire geldikten sonra tam zile basacaktık ki deprem oldu ve biz yere yapıştık ( yalnız rüyanın o kadar etkisindeyim ki hala heyecanlanıyorum)sonra geldiğimiz daire nin kapısı açıldı ve bir adam namaz kılıyordu ve etrafında bütün kağıtlar onun etrafında döndü deprem olmaya hala devam ediyordu çığlıklar yükseliyordu adam namaz kılarken birden tavana yapıştı secde vaziyetindeyken sonra bina yıkıldı adam kurtuldu daha doğrusu adam havada uçuyordu kafamın üzerine bir taş düşmesi üzerine rüyadan uyandım ilginç olan taraf kuzenim olan taha o gece aynı rüyayı görmüştü

yorumlar mısınız?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com