Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lucid, miydi

Lucid Miydi?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lucid Miydi?

Merhaba arkadaşlar geçenlerde bi rüya gördüm lucid mi değilmi ayıramadım ama şöyle başlıyım :
ben balıkesirde okuyordum yatılı bir okulda bazı şartlardan dolayı ayrıldım ve istanbula evime döndüm o zamanlar lucid rüyayla baya ilgileniyordum ve nasıul lucid görebilirim diye kendime taktikler arıyodum ve düşündüğümde çoğu kez eski okulumu görüyordum ve artık okulumu gördüğümde lucid olucağım diyordum ve 2-3 kez daha okulu gördükten sonra anladım ve o an bi gülümsedim ve rüyadaymışım gibi davranıyordum ve istediklerim oluyordu ama rüya olduğunun bilincindeydim ve sonra kendimi kaptırmamdan gerek kontrolu kaybettim ama rüya bittiğinde uyanmadım bildiklerime göre lucid rüya bittiğinde uyanılır ben sizde lucid olduğumumu sandım yoksa lucid mi oldum

şimdiden çok teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com