Başlangıç İçin Yardım :( |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başlangıç İçin Yardım :(yaklaşık 1 haftadır lucid görmeye çalışıyorum geçen akşam yaptım gibi birşey oldu oldumu olmadımı bilmiyorum ama siz söyleyin rüyamda sınıftaydım geç kalmıştım derse bizim hocayı gördüm beyeaz bir elibse giymişti bide büyük bir şapka takmıştı bende bu hoca böyle giyinmezdi galiba rüyadayım dedim gerçeklik testi yaptım rüyada olduğumu anladım sonra bütün sınıf bana bakmaya başladı bir kız yanıma gelip birşeyler dedi tam dudağıma yapışıyordu uyandım sizde lucid olabildim mi ? 2 bir sorum lucid hale geçmeye çalışınca yatış poziyonum nasıl olmalı sırt üstümü yoksa istediğim gibimi 3sorum lucid ile astral seyahatin farkı ne geçenlerde ışığı görünce aklıma astral gelmişti ama çıkamadım ikiside birbirine benziyor sizce hangisi daha kolay ? Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin |
Başlangıç İçin Yardım :( |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başlangıç İçin Yardım :(Sordugun butun sorularin cevabi forumda var ,ama yine de cevap vereyim lucid olmussun yatis bicimi ruyanin guzel mi kotu mu olacagini belirler lucid icin farketmez lucid astral seyahatten kolaydirlucid hayal dunyasidir astral seyahat gercek dunyadir lucidde imajineye gerek yok astralde goruntuyu sen olusturursun astralde dusununce bilincalti devreye girer ve lucide donusur sana birkac tavsiye konu basligina yardim , acil gibi seyler yazma arastirmadan konu acma forum kuralidir =) |
|