![]() |
Lucid Denemelerine Başlıyorum. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Denemelerine Başlıyorum.ben küçüklüğümden beri bir kaç kez farkında olmadan lucid rüya deneyimini yaşamış ama lucid olduğunu bilmeden yaşamıştım bugün her zaman takıldığım forumları dolaşırken spatyom'daki konularada bakıyım dedim ve lucid bölümündeki deneyimler ilgimi çekti ![]() ![]() ilk olarak yanımdan hiç ayırmadığım telefonuma sürekli bakıcam ve telefonumu her gördüğümde rüyada değilim diyicem daha sonra her saat başı ben rüyadamıyım acaba ? diye kendime sorucam mümkün olduğunca zihnimi bu gece lucid görceğime inandırıcam ve buna yoğunlaştırıcam ![]() gece yatarkende lucid rüya görücem diyerek uyuycam ve bunu her gece yapıcam sizce tekniklerim doğrumu ? yada mutlaka yapmam gereken şeyler varmı ? şimdiden teşekkürler (: |
![]() |
![]() |
![]() |
Lucid Denemelerine Başlıyorum. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Denemelerine Başlıyorum.TELEFON YERİNE DAHA FARKLI BİR TOTEM BULABİLİRSİN, SANKİ TELEFON pek olmaz gibi ![]() ![]() rüya günlüğü tutman sana çok fayda sağlayacaktır ![]() ![]() imejinasyon çalışman sana çok faayda sağlayacaktır ![]() ![]() her saat başına telefonunun alarımını kurmak çok işine yaracaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|