Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, değişik, kaybettim, kontrolü

Kontrolü Çok Değişik Kaybettim :)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kontrolü Çok Değişik Kaybettim :)

Arkadaşlar Ben Forumda Yeniyim Öncelikle Merhaba

Ben Çocukluğmdan Beri Lucid Oluyorum ama İstediğimiz Şeyi Yapabildiğimi Yeni Öğrendim Daha Doğrusu Aadının Lusid Olduğunu 5 6 Ay Önce Öğrendim

Ben Rüyadaydım Sonra Rüya İçinde Rüya Gördüm Ve Psikolojik Karabasan Oldu Gerçek Değil Yani Bende Lusid Oldm Rüya İçinde Rüyadayım Dedim Karabasanı Yok Etmeye Çalıştım Yok Oldu Ve Rüya İçinde Uyandım Yine Rüyadaydım Ama Kontrolü Kaybetmiştim

Birde Sorum Olacak Başka Bir Lusid Deneyimimde Herkesi Yok Etmek İstedim
Herkes Dondu Yok Olcak Gibi Titredi Ama Yok Olmadılar Sonra Neyse Dedim Birini Yanıma Getirmek İstedim Olmadı Biri Ben Rüyada Bağırdım Daha Fazla Lusid Olmak İstiyorum Dİye Ama Sesim Boğuk Çıkıyor neden cevaplarsanız Sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com