Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
izler, vücumdaki

Vücumdaki İzler

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vücumdaki İzler

Daha önceki konu başlığımda da belirtmiştim son 2-3 haftadır forum ve çevremdeki insanlardan destek alarak lucid görmeye çalışıyorum
Bunu yapmaya başladığımda Rüyalarımı çok net hatırlıyodum Bi kaç gün sonra sabah uyandığımda bi şey görmediğimi düşünüyodum ama meditasyon esnasında ya da uykua dalmadan önceki kısa anlarda dejavu gibi gözümün önünde canlanıyodu gördüğüm rüyalar Dün sağ kolumun omzunda ve bacaklarımda çizikler gördüm kendi tırnaklarmla yapabileceğim şeyler değildi, çok ince çiziklerdi aynı kedinin yapabileceği gibi Bi yere sürtmüş olablceğimi düşündüm ama birbirlernden alakasız yerlerdeler akşam rüyamda kediler gördüğümü hatırladım Kediler, düşmanlar ve para görmüştüm
Açıklanabilir mi ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Vücumdaki İzler

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Vücumdaki İzler

Vücuda etkileri konusunda şunu söyleyebilirim Gece uyurken insanlar korktukları zaman yumruklarını vs sıkarlar bir yerlere çarpmışsınızdır veya uykuda sağa sola çarparak çiziyor bu esnada kedileri görüyorsunuzdur Bu çoğu kişinin başına gelir Yataktan düşerler rüyalarında binadan düştüklerini görürler Lakin ısrarcıysanız sağda solda çizmedim veya uykumda da olmadı diye ozaman bir yorum yapamayacağım ancak alıntı bir kaç yorum paylaşabilirim

__________________________________________________ _____________________________________

Rüyada kedi görmek

İnsanın hizmetçisi yahut koruyucusuna; insana hem zararı hem yararı dokunan kimseye, Dişi ve uslu usulu oturan ev kedisi rahatlık ve ferahlığa, dişi sokak kedisi kendisinde sıkıntı ve meşakkat bulunun şeylere, Dişi ev kedisinin tırmalaması ya da ısırmasıı bir yıl devam edecek bolluk ve berekete, Dişi kedi bazen hilekar bir kadına; Erkek kedi dil şakasını seven kimseye, fırsat bulunca bozgunculuk yapan insana, eş ve çocuklar için cefa çekmeye; düşmanlık, hırsızlık, gizli söz dinleme, zina yapma, vefasızlık gösterme ve insanı arkasından çekiştirmek gibi çirkin işlere yahut gelir-gider defteri ve kitaba, Dişi sokak kedisinin, her çeşit erkek yahut yaban kedisinin ısırması zorluk ve çetinliğe, uzun süre hasta olmaya, Kedi satmak mal infak etmeye, Bilinmeyen kedi hırsıza, Kediyle farenin dost görünmeleri gösteriş ve nifaka, Kedinin fare tutması bir fesadın yok edilmesine, Kedi eti çalıntı mala yahut şüpheli kazanca, Misk kedisi, şerli ve kötü göründüğü halde iyi ve ahlaklı olan bir kimseye delalet eder

Rüyada düşman görmek

irinin kendine düşman olduğunu görmesi olunla kurulacak dostluğa, Düşmanın insanı bir şeyden korkutması hayra ulaşmaya, düşmanın iyilik yapması onun hilesine, Düşmanını rehin almak birtakım günahları işlemeye, Bir yere düşman girmesi şiddetli yağmura, DDüşmandan kaçmak huy ve ahlakta görülecek değişmeye, Düşman kişinin nefsine, Düşmanı kuşatmak işteki sebata, düşmanları gözetmeye yahut onlara galip gelmeye; Birine düşmanlığını izhar etmek onunla dostluğa, Düşmanlık, gizlenen şeylerin açığa çıkmasına, Allah (cc) ın düşmanlarına düşman olduğunu görmek salih amele ve müslüman olma şuuruna, O nun dostlarına ve müslümanlara düşman olduğunu görmek kitap ve sünnete yüz çevirmeye, Düşmanlık bir şeyi tam olarak bilmemeye delalet eder

Rüyada Para görmek

İzüntü ve kedere, bayağı rızka ve darlığa; gösterişe, üzüntü veren söze, sıkıntı doğuran davranışa; Para bazen dostlarla görüşmeye, sıkıntıdan sonra rahata ermeye, sözün tükendiği yerde maddi imkanların devreye girmesine; Gümüş para yutup abdest bozarkenn para çıkarıdığını görmek zındıklığa Altın yutup para çıkardığını görmek, imandan sonra küfre düşmeye, Sarık yahut şapkası içinde para görmek abdest bozmaya, İzerinde kutsal ifadelerin yazılı bulunduğu paraları görmek, şiir ve musikiyi Kur'an'a tercih etmeye delalet eder ( Ayrıca Bakınız; Para Cüzdanı, Darphane, Paralı Kimse)
Rüyada para almak veya vermek veya tomarla para görmek, parlak şans ve servete; para bulmak, şansının açılacağına, zengin olacağına; para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve endişelere; para saymaksa, umduğundan daha çok başarılı olacak bir işe işarettir

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com