![]() |
Rüyalarım İnternet Aleminde Geciyor. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüyalarım İnternet Aleminde Geciyor.Merhaba arkadaşlar ben yattığımda uykuya daldıgımda rüyamda facebook adlı sitedede arkadaşımla konusuyorum ama onun içindeyim bi insan değilim ama genelde bu rüya çok kısa sürüyo daha sonra uyanıyom saat 12de yattım bu saate kadar sürekli daldım uyandım daldım uyandım her uyandıgımda kendime telkin vererek rüyada bilinçimi kazanıcağımı telkin verdim ancak rüyalar okadar değişiktiki hiç gerçekci değildi bi oyun gibiydi birde arkadaşlar ben B12 vitamini almayı düşünüyorum bir zararı yok diyolar doğrumudur ? ( unutkanlık ilaçı rüyalarınızı hatırlamak için ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüyalarım İnternet Aleminde Geciyor.Bana da bir benzeri oluyor Önce rüyayı görüyorum, daha sonra uyanıyorum, notebook yatağın kenarında hazır, hemen açıp msnden arkadaşıma rüyayı anlatıyorum ![]() ![]() ![]() Ayrıca sırf rüyalarını hatırlamak için b12 kullanmanı önermem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B12'nin bir zararı yok ama doğru kullanılmadığında faydası da olmayabilir ![]() Bu arada unutkanlık sadece b12 ile değil, diğer b vitaminleriyle de ilişkili ![]() (diğer bazı b vitaminleri doğru dozda kullanılmadığında tehlikeli olabiliyor) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüyalarım İnternet Aleminde Geciyor.İs-Ma-İl Nickli Üyeden Alıntı Bana da bir benzeri oluyor Önce rüyayı görüyorum, daha sonra uyanıyorum, notebook yatağın kenarında hazır, hemen açıp msnden arkadaşıma rüyayı anlatıyorum ![]() ![]() ![]() Ayrıca sırf rüyalarını hatırlamak için b12 kullanmanı önermem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B12'nin bir zararı yok ama doğru kullanılmadığında faydası da olmayabilir ![]() Bu arada unutkanlık sadece b12 ile değil, diğer b vitaminleriyle de ilişkili ![]() (diğer bazı b vitaminleri doğru dozda kullanılmadığında tehlikeli olabiliyor) Düşünceleriniz için teşekkür ederim bende tam olarak öyle notebook filan gözükmüyor bildiğiniz tam bilgisayarın içindeyim o gözden bakıyorum yani çok garip ARKADAŞLAR BİRDE LUCİD RÜYA İÇİN BANA ÖNEREBİLCEĞİNİZ BİR YARDIMCI KİTAP VARMI ALAYIM ? |
![]() |
![]() |
|