Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lucid, rüya, tekniği, yeni

Yeni Bir Lucid Rüya Tekniği

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Bir Lucid Rüya Tekniği

daha önceden bulunduysa özür dilerim Arkadaşlar şöyle bir durum var gece yatmadan önce okuduğumuz yazılar rüyamıza etki edebiliyorsa lucid rüya görmek için rüyada görmek istediklerimizi deftere yada herhangi bir kağıda yazıp yazıp gece yatmadan önce yataktayken inanarak ve anlayarak içimizden okuduktan sonra uyursak yazdıklarımız rüyamızda gerçekleşecektir

Örnek olarak ben şöyle bir yazı yazdım

"Kendi dünyam olmasını istedimİstediğim her şeyi yapabileceğim kuralları kendimin belirleyeceği sınırsız bir evren olmasını istedim Ve isteklerimi gerçekleştirecek bir gücü hissettimBu gücü hissettiğimde büyük bir haz alıyordumKurduğum bulanık hayalleri gerçekten daha net gösteren o güç -hayal ruhu- bana seslenmişti;
"Bu satırları yatmadan önce inanarak okuduğunda rüyaların sana ait olacak"İşte o zaman kendime ait bir evrene yolculuk biletim olduGözlerimi kapattığım an hayal ruhunun sözleri aklıma geliyorduÇok büyük bir heyecan ne anlatırsın ne yazabilirsin ancak kendin yaşayabilirsin böyle bir güzelliğiParlak bir ışık gözümü alırcasına parlıyorduKendime ait bir evrenin içindeydim artıkKarşımda caddeler,arabalar,binalar ve yürüyen insanlar vardıKendime ait bir gerçekliğin içindeydim"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com