![]() |
İlk Lusid' İm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Lusid' İmArtık pek rüya görmüyordum (daha doğrusu hatırlanacak rüya görmüyordum), görsem de çok hafif rüyalar görüp hatta bazılarında hayal ile rüya arasında, rüyayı görüyor ama rüyadaki bedenin içinde olmuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önce 3-4 defa ramazanda yemek yediğimi farkedip rüyada olduğunu anlamamın ardından hemen uyanmamla, rüyadayken rüyada olduğunu farkedip bilincin açılacağını gözümle görüp inanmış oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu direk rüyada olduğumu aklıma getirtti ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kaç şey yaptım fakat hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ortamı değiştirmeye çalıştım ve kendimi gerçek hayatta buldum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İlk Lusid' İm |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Lusid' İmÖncelikle tebrik ederim ![]() Lusidde uzun kalamamak , çoğu kişinin yaptığı hatalardan birisidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi forumlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İlk Lusid' İm |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Lusid' İmMerhaba, yorum için teşekkürler ![]() Aslında daha önceden okumuştum, rüyadayken rüyada olduğumuzu çok düşünürsek bilincimizin bizi rüyadan attığını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|