![]() |
Lucid Rüyam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid RüyamHerkese slm arkadaşlar forumda yeniyim ama önceden lucid ruya deneyimlerim var ve kendi kendimi bu konuda çok sıkı egitmişimdir neredeyse 10 ruyamın 5 inde ruyada oldugumu herhangi bir ugraş yapmadan anlıyabiliyorum artık ![]() Bugün forumda 30 dk teprenmeden durun karabasandan sonra ruyaya geçersiniz falan diye bi konu okumuştum akşam bi deniyim dedim o 30 dakika içinde uyumuşum ben ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra tekrar uyudum ama busefer benim eski okulum teknik meslek lisesinin metal şefinin odasındayım bütün hocalar orda ben anında ruyada oldugumu çaktım ve ortama ayak uydurmaya başladım yanıma arkadaşıda aldım iyi akşamlar falan diyip çıkdım odadan odanın dışında yine olisede okuyan ama ayrılan süper güzel bir bayan hocamız vardı onu gördüm selam verdim yana döndüm duvar vardı yapıştırdım kendimi duvara arkadaşımada bu duvar hileli içinden geçebiliyorsun dedim benle beraber oda geçti en kolay şeydir duvardan geçme benim için ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi benim merak ettihim şey bu ruyada oldugumun farkındayım çok güzel gidiyor herşey ama unmadıgım bir anda ruya degişiyor ve ruyada oldugumu kaybediyorum farkındalıgı sonradan yine anlıyorum ama o ortam o olay gidiyor hepsi boşa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Lucid Rüyam |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid RüyamBenim Bu işler 6 yaşımda başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanla Kendi kendine gelişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat Sana demek istediğim zaman geçtikçe umudunu kaybetmessen Mutlaka istediğin sonucu elde edersin ![]() |
![]() |
![]() |
|