Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkındaki, lusid, oldum, or or, sorularım

Lusid Oldum // Lusid Hakkındaki Sorularım //

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba arkadaşlar bugün çok güzel bir lusid gördüm Görmeden önce hep planlardım şunu da yapsam bunu da yapsam diye Şuan istediklerimin bir kısmını yapmanın mutluluğu var içimde
Rüyamı okumak isteyenler aşağıdaki küçük yazıları takip etsinler
Rüyada lusid olduğumu fark ettim Fark edince rüya hemen solmadı hatta "Rüyadayım!" diye bağırıyordum-Uyandıktan sonra hemen not almadığım için tamamı olmasa da büyük kısmını hatırlıyorum- Kendimi kırmızı, son model arabada buldum ama, arabanın arkadan görüntüsüyle bakıyordum Need for Speed'deki gibi drift yaparak son hızda caddelerde geziyordum Arabanın her sallanışında o rüzgarı hissediyordum Sonra bir yere vardım ve kız arkadaşımı gördüm O anda başka bir luside atladım çünkü iki lusid arasında geçiş yoktu Onda da evdeydim İnternete falan giriyordum, şunu da ekleyeyim Rüyam çok netti, bilgisayarda yazan yazıları sizin benim şu yazdıklarımı okuduğunuz gibi okuyordum Rüyanın verdiği özgürlükle dilediğimi yapıyordum Sonra aklıma kimisinin uçmayı denediği geldi, demiştim ki "sıra ona da gelecek dur daha " bir kaç özel şey gördüm Rüyam bitmeye başladığı anda sürekli uzatıyordum Ama rüya sonlanmadan önce duraksadım, yani biraz hızlı soldu ve uyandım Çok mutluydum lusid rüyada yapmak istediklerimin bir kısmını yapmıştım Bir dahaki lusidde uçmayı, dünyanın altını üstüne getirmeyi planlıyorum Şimdi de aklımda birkaç soru var onları sormak istiyorum
# Rüyada yazıları çok net okuyabiliyordum Böyle bir şey mümkün müydü? Yoksa sadece astralde mi yazılar net değildi? Ya da lusid olunca başka şeyler de değişiyor mu?(yazıların net okunması gibi)
# Rüyamı ne zaman uzatmak istesem sağ elimin 4 tırnağını masa gibi yerlere sürttüm Onun dışında ard arda 2 kez de etrafımda dönerek "bu benim rüyam ve kontrol bende" dedim ancak bunu yaparken biraz hararetliydim, sanki başım hafif dönüyor gibiydim Ya da kontrolümü kaybediyor gibiydim Bunun neyle alakası olabilir?
# Arabayı sürerken arabayı arkadan gördüm Neden 1 şahıs olarak arabanın içinden ellerimi direksiyonun üstüne koymuş halde kendimi göremedim?
# Rüyada duraksamayın sürekli maceradan maceraya atlayın diyenler vardı forumda, ki haklılar Ancak olaylar gereği bazı yerlerde beklemem gerekti Örneğin birini çağırıyorum, işinin bitmesini beklemek zorunda oluyorum gibi Mesela bir 20 saniye bekledim Rüyamın sonlanışında da böyle bir bekleme vardı Sanki aniden soldu? Uzatamadım Acaba neden?
# Bu, hayatımda gördüğüm en uzun lusiddi(yaklaşık 7 dk) Şimdi aklıma başka önemli bir soru geliyor Ard arda 2 lusid için aradan ne kadar zaman geçmeli? Yani bugün lusid oldum Yarın da olabilir miyim? Yoksa 1 hafta sonra mı görürüm? Ya da böyle bir şey yok iki lusid arası zaman benim görüp görmememe mi bağlı? Eğer böyleyse, yarın lusid görme ihtimalimle haftaya veya bir dahaki aya lusid görme ihtimalim aynı mı?

Teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ShadowMaster Nickli Üyeden Alıntı

bir kaç özel şey gördüm

işte bu gerçekçi bi şey o ne ya herkes sılah alıyo kılıc alıyo haydaa savasa

Güzelmiş sorularına kendimce cevap veriyim

1 Bilinç altın olaya odaklıysa olayı görürsün böyle yazı detaylarını pek yaratmaz bilinç altın ya da detaya odaklıysa hep bir yerlere bakarsın yazı okursun dedektif gibi şeylerle uğraşırsın çünkü beyinin o konumda çalışıyordur ya da senin gibi ikisi de dengeliyse hepsini görürsün bilinç altın hayal gücün güzel çalışıyor demek ki tabi ki bunlar fikirlerim
2 Beynin rüyayı sonlandırması gerektiğini düşünüyorsa sende karşı koyuyorsan zorlamış olabilir misin ? belki ondandır ?
3 Bilinç altın yine senin kontrlunde olan pek bir şey değil bence
4 Beyinin olayla ne kadar meşgul edersek o kadar uzun kalırız ki mantıklı olan bu değil mi ama rüyada da olsak bir mantık evresi vardır değil mi ? bunu da beynimiz yapıyor e adam çağırdığın gibi gelirse zaten bir yerde boşluk olur senaryo kopar Şimdi uçmak nasıl oluyor mantıklı mı diyebilirsin ama bu normal bir şey artık her filmde falan uçulabiliyor bize de makul geliyor ama çağırdığın gibi karşında varolması daha alışık olmadığımız bir şey Anlatabildim mi bilmiyorum
5 Örnekle cevap veriyim Vücut geliştirmeye başladık ilk gün yoruluyorsun ikinci gün kolunu kaldırmaya halin kalmıyor değil mi ? ama 5-6 ay sonra her günde çalışsan ağrı olmaz ama sağlıklı olanı planlı çalışmaktır vücudu dinlendirmektir örneğimle anlamışsındır umarım ? Elimden geldiğince cevap vermek istedim bu konuların formulsel bir cevabı olmadığı içinde mantığımla cevapladım yardımcı olduysam ne mutlu bana

Bu arada yüzmeyi dene yüzmek öyle güzel bir şey ki rüyada suyun sıcaklığı cok ön planda değil suyun altında nefes alabiliyorsun ve basıncı rüyada olmana rağmen hissediyorsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

ama rüyada da olsak bir mantık evresi vardır değil mi ? bunu da beynimiz yapıyor e adam çağırdığın gibi gelirse zaten bir yerde boşluk olur senaryo kopar Şimdi uçmak nasıl oluyor mantıklı mı diyebilirsin ama bu normal bir şey artık her filmde falan uçulabiliyor bize de makul geliyor ama çağırdığın gibi karşında varolması daha alışık olmadığımız bir şey Anlatabildim mi bilmiyorum

Yani birini çağırırsın ya gelir, ben rüyada çağırınca bir 20 sn bekletiyor gelene kadar O arada da rüya kontrolünü kaybediyorum

Bir de bu lusidde rüyada olduğumu fark edince her zaman olduğu gibi rüyada solma,sonlanma olmadı rahatça rüyadayım diyebildim ona çok şaşırdım

Yüzme, Uçma Yazdım bi kenara Mekan transferini hayal ederek mi gerçekleştiriyoruz?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com