|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hakkındaki, lusid, oldum, or or, sorularım |
![]() |
Lusid Oldum // Lusid Hakkındaki Sorularım // |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lusid Oldum // Lusid Hakkındaki Sorularım //Merhaba arkadaşlar bugün çok güzel bir lusid gördüm ![]() ![]() Rüyamı okumak isteyenler aşağıdaki küçük yazıları takip etsinler Rüyada lusid olduğumu fark ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # Rüyada yazıları çok net okuyabiliyordum ![]() # Rüyamı ne zaman uzatmak istesem sağ elimin 4 tırnağını masa gibi yerlere sürttüm ![]() ![]() ![]() # Arabayı sürerken arabayı arkadan gördüm ![]() ![]() # Rüyada duraksamayın sürekli maceradan maceraya atlayın diyenler vardı forumda, ki haklılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # Bu, hayatımda gördüğüm en uzun lusiddi ![]() ![]() ![]() Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lusid Oldum // Lusid Hakkındaki Sorularım //ShadowMaster Nickli Üyeden Alıntı bir kaç özel şey gördüm işte bu gerçekçi bi şey o ne ya herkes sılah alıyo kılıc alıyo haydaa savasa Güzelmiş sorularına kendimce cevap veriyim 1 Bilinç altın olaya odaklıysa olayı görürsün böyle yazı detaylarını pek yaratmaz bilinç altın ya da detaya odaklıysa hep bir yerlere bakarsın yazı okursun dedektif gibi şeylerle uğraşırsın çünkü beyinin o konumda çalışıyordur ya da senin gibi ikisi de dengeliyse hepsini görürsün bilinç altın hayal gücün güzel çalışıyor demek ki tabi ki bunlar fikirlerim ![]() 2 Beynin rüyayı sonlandırması gerektiğini düşünüyorsa sende karşı koyuyorsan zorlamış olabilir misin ? belki ondandır ? 3 Bilinç altın yine senin kontrlunde olan pek bir şey değil bence 4 Beyinin olayla ne kadar meşgul edersek o kadar uzun kalırız ki mantıklı olan bu değil mi ama rüyada da olsak bir mantık evresi vardır değil mi ? bunu da beynimiz yapıyor e adam çağırdığın gibi gelirse zaten bir yerde boşluk olur senaryo kopar ![]() ![]() ![]() 5 Örnekle cevap veriyim ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada yüzmeyi dene yüzmek öyle güzel bir şey ki rüyada suyun sıcaklığı cok ön planda değil suyun altında nefes alabiliyorsun ve basıncı rüyada olmana rağmen hissediyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lusid Oldum // Lusid Hakkındaki Sorularım //ama rüyada da olsak bir mantık evresi vardır değil mi ? bunu da beynimiz yapıyor e adam çağırdığın gibi gelirse zaten bir yerde boşluk olur senaryo kopar ![]() ![]() ![]() Yani birini çağırırsın ya gelir, ben rüyada çağırınca bir 20 sn bekletiyor gelene kadar ![]() Bir de bu lusidde rüyada olduğumu fark edince her zaman olduğu gibi rüyada solma,sonlanma olmadı rahatça rüyadayım diyebildim ona çok şaşırdım ![]() Yüzme, Uçma ![]() |
![]() |
![]() |
|