Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
2lucid, dream, yapışım, yaşadıklarım

2.Lucid Dream Yapışım Ve Yaşadıklarım :)

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

2.Lucid Dream Yapışım Ve Yaşadıklarım :)




rüya görmeye başlamıştım rüyamda okulumdaydım ama biraz farklıydı duvarların rengi felan ama okulum olduğunu biliyorum sonra acaba rüyadamıyım dedim sonra şöyle görmeye başladım hani insanın başı döndüğünde sanki etrafı sarsılıyormuş gibin oluyo ya işte öyle oldu rüyam bir anda çok netleşti dedimki rüyadan düşe bilirim uyana bilirim dedim sanki olmalıyım dedim ve sakinleştim ve kendi kendime konuşuyorum işte( rüyadayım vaybe bedenim gerçek hayatta yatıyor) Felan diyiyorum sonra koridorda ilerliyordum etrafımda öğrenciler geçiyor sonra aklıma lucidle ilgili yazı okumuştum işte rüyada hayal edin düşünün düşündüğün şey gerçek oluyormuş Bende denemek istedim gözlerimi kapattım okulda sevdiğim kızın ismini söyledim düşündüm 3e kadar sayıcam ve kız burda olacak dedim saymaya başladım ve baktım merdivenlerden iniyor hemen yanına koştum özel sorular sordum dedim belki söyledikleri gerçektekiyle aynıdır diye soruyu sordum ve gitti bende uyanmak istedim dedim yapılacak bişey kalmadı ne işim var ve gözlerimi kapattım uyanmak istedim ve uyandım Bukadar Lucid olmak çok manyak bişey be

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.