![]() |
Öz Varlık Olumlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öz Varlık OlumlamasıWishdropper ın Paylaştığı 14 tane olumlamanın içinde video halinde özvarlık olumlaması vardı ama yazı halinde yoktu işte o Olumlamada ki cümleler ![]() ![]() ![]() “Gerçek varlığımı kabul ediyorum” Ben Tanrı’nın sevgisinden varedildim ![]() O, beni ve her şeyi sevgisinden yarattı ![]() O beni yaratırken özüme kendi nurunu ve ışığını koydu ![]() Bu ışığın özü; kudret, bilgi şefkat ve maharetle doludur ![]() Bu bakımdan ben, Tanrısal niteliklerle bezenmiş durumdayım ![]() Ben tam ve mükemmelim ![]() Sonsuz ve sınırsız olduğumu, ihtiyaçtan uzak bulunduğumu biliyorum ![]() Hayatımın her anı, O’na doğru yaptığım bu yolculuğun bir açılımı anlamını taşır ![]() Her olay ve her durum beni O’na biraz daha yaklaştıran bir araçtır ![]() Dolayısıyla ben, O olmayı seçiyorum ![]() O’nu ifade ediyorum ![]() O olmak, O’nun gibi olmak zorunda olduğumu biliyorum ![]() Ve şu andan başlayarak gerçek kimliğimi ve kişiliğimi kabul ve tasdik ediyorum ![]() Aynı şekilde diğer insanlar da O’nun sevgisinden varedilmişlerdir ![]() Onların gözlerinin derinliklerinde O’nun ışığını gördüğümde, ben ve diğerinin aynı hamurdan varedilmiş olduğunu bilirim ![]() Özde onunla kardeş olduğumu bilirim ve herkese bu gerçeğin ışığında davranırım ![]() Renkleri, dinleri ve görünüşleri ne olursa-olsun ![]() ![]() Bilirim ki, Öz, her zaman tam ve eksiksizdir ![]() Onların bütün niyetlerini ve gerçek düşüncelerini büyük bir sezgisel duyarlılıkla deşifre ederken, aynı anda daha derine,Öz’e odaklanırım ![]() Hem gelişen ve olgunlaşan benliğim, hem de eksiksiz ve mükemmel yanım aynı anda tekamül alanındadır ![]() Dolayısıyla ben, ikisini de bir anda ifade ederim ![]() Özüm kırılmaz, yaralanmaz, ölmez ve yok olmaz ![]() Dolayısıyla hiç kimse ve hiç birşey bana zarar veremez ![]() Bu gerçeğin verdiği huzur ve güvenle ben rahat, dengeli ve sakin bir biçimde hayatımı sürdürürüm ![]() Kendi Öz gerçeğimi ifade etmeyen sözleri kullanmam ![]() Kullanmış olsam bile, hemen fark eder ve değiştiririm ![]() Kendi Öz gerçeğime uygun olmayan davranışlarda bulunmam ![]() Bulunsam bile, hemen fark eder ve değiştiririm ![]() Hayatımı tümüyle kendi Öz gerçeğime uygun yaşarım ![]() O beni sevgisinden yarattı ![]() O beni sever ![]() Ayak tırnağımdan saçımın teline kadar özenle yarattı beni ![]() Her şeyi bilecek aklı verdi ![]() Deney yapabilmek için dünyayı yarattı ![]() İyiyi ve kötüyü deneme şansı verdi ![]() O beni sevgisinden yarattı ![]() O beni sever ![]() O beni ve her şeyi sevgisinden yarattı ![]() O bütün kâinatı sevgisinden yarattı ![]() O beni en güzel yerde barındırır, en iyi şekilde korur ![]() O benim hem babam, hem de annem gibidir ![]() Sonsuz şefkatiyle beni sarar, gücü ve bilgisiyle terbiye eder ![]() Bedenim benim varlığımı tümüyle ifade etmez ![]() Ama ben varlığımı bedenimle ifade ederim ![]() Varlığımın ışığı bedenimi, mesafeleri ve zamanı aşar ![]() Ben bunlarla sınırlı değilim ![]() Bir yandan da bedenim ve kimliğimin bir kısmıyla ben burada, bu sınırlı gerçeklik içinde sınırsızlığımı ifade ediyorum ![]() Bedenim, benim gelişmek için kullandığım harika aracımdır ![]() Ona çok iyi bakar ve güçlü tutarım ![]() Bilirim ki, o yok olduğunda da ben varolmaya devam edeceğim ![]() Her an gelişip – öğrenerek ilerliyorum ![]() Her yaşadığım olayın bir mesaj taşıdığını bilerek ![]() Üzerinde düşünerek ![]() ![]() Bu oyunu oynamak hoşuma gidiyor ![]() Aynada gözlerimin içine baktığımda gözbebeklerimden bana bakan mükemmel varlığımın ışığını görürüm ![]() Gözleyen ve izleyen gerçek kimliğim orada bütün haşmeti ve sevgisiyle bana bakar ![]() Ben de gerçek kimliğimi ifade etmeyi seçiyorum ![]() O olmayı seçiyorum ![]() Bu seçimin kaçınılmaz kaderim olduğunu bilerek yaşıyorum ![]() Alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|