![]() |
Kişisel İmaj Olumlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişisel İmaj OlumlamasıKişisel imaj Bulunduğun yolda harikasın ![]() ![]() ![]() Bedenim ruhumu barındıran güzel bir tapınak ![]() ![]() ![]() Bedenime sevgi ve saygıyla davranıyorum ![]() ![]() ![]() Güzellik ve güce sahibim ![]() ![]() ![]() Güvendeyim ![]() ![]() ![]() bedenimle bir bütünüm ![]() ![]() ![]() Vücut yapım Allah’ın bir lütfu ![]() ![]() ![]() Kendime saygıyla davranıyorum ![]() ![]() ![]() bedenimi pozitif mesajlarla yıkıyorum ![]() ![]() ![]() Kendimi kabul ediyor ve kucaklıyorum ![]() ![]() ![]() Bedenim kendi gücünü ve zerafetini taşıyor ![]() ![]() ![]() Pek çok yetenekle kutsandım ![]() ![]() ![]() Sık sık güzel bir hayata bakıyorum ![]() ![]() ![]() Neşe ve mutlulukla doluyum ![]() ![]() ![]() Sen değerlisin ve ilgi ve dikkati hakediyorsun ![]() ![]() ![]() Ben sempatik biriyim ve çoğu insan tarafından seviliyorum ![]() ![]() ![]() Bedenim çok güzel,ve onu seviyor ve ona iyi bakıyorum ![]() ![]() ![]() Gülüşüm güzelliğimi vurguluyor ![]() ![]() ![]() Diğerleri tarafından sevilmeyi hakediyorum ![]() ![]() ![]() kendime baktığımda harika bir insan görüyorum ![]() ![]() ![]() ( Alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|