![]() |
Psişik Güçleri Geliştirmek İçin Olumlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psişik Güçleri Geliştirmek İçin OlumlamaPsişik Güçleri Geliştirmek İçin Olumlama * Psişik potansiyelime inanıyorum ![]() * Psişik potansiyelim var ![]() * Psişik yeteneklerimi geliştirebilirim ![]() * Psişik gücümü geliştireceğim ![]() * Psişik yeteneklerimi geliştiriyorum ![]() * Psişik gücümü elde ediyorum (kazanıyorum) ![]() * Derin odaklanmak için doğal bir yeteneğim var ![]() * Yoğun konsantre olabiliyorum ![]() * Zihnim açık ![]() * Üçüncü gözüm açık ![]() * Üçüncü gözüm her gün daha fazla açılıyor ![]() * Eksta duyusal bilgilere erişebiliyorum ![]() * Sezgilerime güveniyorum ![]() * Sezgilerim her zaman doğru ![]() * Sezgilerimi dinliyorum ![]() * İçgüdüsel hislerim doğru ![]() * Hislerimi takip ediyorum ![]() * Sezgilerimi ve hislerimi daha derin inceliyorum ![]() * İnsanları çok iyi okuyorum ![]() * İnsanları derin seviyede hissedebiliyorum ![]() * İnsanların düşüncelerini ve duygularını hissedebiliyorum ![]() * Enerjimle temastayım ![]() * Etrafımdaki tüm enerji değişimleri ile temastayım ![]() * Diğer insanların enerjilerini hissediyorum ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|