Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ederim, teşekkür

Teşekkür Ederim

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Teşekkür Ederim

Geçmişle Bağ Kesme Ve Affetme Olumlaması

TEŞEKKÜR EDERİM

İlkokul arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Beni küçük düşürmeselerdi dik durmayı öğrenemezdim

Ortaokulda bana yumruk atan arkadaşıma teşekkür ediyorum Dayak yemeseydim güçlü olmayı öğrenemezdim

Lisedeki dalga geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Onlar dalga geçmeseydi küçük düşmemeyi öğrenemezdim

Beni aldatan eski kız arkadaşıma teşekkür ediyorum Beni aldatmasaydı , aldatılmayı öğrenemeyecektim

Benimle kavga eden ve bana acı çektiren tüm eski kız arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, Onlar olmasaydı gerçek bir ilişki nasıl yaşanır öğrenemezdim

Beni sınıfta küçük düşüren matematik öğretmenime teşekkür ediyorum Beni küçük düşürmeseydi sagyılı olmayı ve saygı görmeyi öğrenemezdim

Beni gözaltına alan polise teşekkür ediyorum O olmasaydı gece dışarı çıkmanın tehlikeli olduğunu ve hayatın tehlikelerle dolu olduğunu öğrenemezdim

Taksimde arka sokakta takıldığım boş insanlara , tinercilere , travestilere , paramı çalan kızlara , ayakkabımı çalan insana teşekkür ederim Onlar olmasaydı hayatı öğrenemezdim

Üniversitede benimle uğraşan tüm insanlara teşekkür ediyorum Onlar olmasaydı üniversiteyi bitiremezdim

Aileme teşekkür ediyorum Onlar bana bağırmasaydı bugün evlenecek ve ev geçindirecek belki çocuk sahibi olacak bir insan olamazdım

Benimle dalga geçen ve beni eleştiren herkese teşekkür ederim Sizler olmasaydınız haddimi bilemeyecek ve insanlarla olan diyaloglarımı kontrol etmeyecektim

Yolda bana çarpıp sonrada önüne bak diyen insanlara teşekkür ederim, siz olmasaydınız tepkisizliği öğrenemeyecektim

Sigaraya teşekkür ederim O olmasaydı kendime nasıl büyük bir zarar verebileceğimi öğrenemezdim

Alkole teşekkür ederim Onlar olmasaydı hayatın nasıl mahvedileceğini öğrenemeyecektim

Bana üstünlük kurmaya çalışan ve ukalalık yapan herkese teşekkür ederim Sizler olmasaydınız nasıl büyük bir ukala olduğumu göremeyecektim Sizler olmasaydınız egolarıma takıldığımı ve insanları yargıladığımı farkedemeyecektim

Bu yazıyı okuyan herkese teşekkür ederim Sizler olmasaydınız bu yazıları yazamayacaktım

Allah'a beni bu dünyaya gönderdiği için teşekkür ederim Yoksa ben bu dünyanın güzelliklerden ve huzurdan ibaret olduğunu bilemeyecektim

Hayatıma teşekkür ederim, bardağın dolu tarafına bakmamı sağladığı için

wishdropper

wwwspatyomcom

kendi hayatımdan derlediğim örnek olumlamamdır sizde kendi hayatınızdaki deneyimlerinizle cümleleri değiştirip kendinize özel olumlamanızı yapabilirsiniz Aklınıza yukarıdaki anılardan hangisi gelirse hemen o olumlama cümlesini hatırlayıp teşekkür edin Aklınıza eski sevgiliniz geldiğinde , eskiden bir deneyim geldiğinde o cümleyi söyleyip gülümseyin

Teşekkür edin Martılar olmasaydı gökyüzüne bakmayacaktık Çiçekler olmasaydı güzellikleri göremeyecektik bebekler olmasa sevgiyi bilemeyecektik

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com