![]() |
Teşekkür Ederim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Teşekkür EderimGeçmişle Bağ Kesme Ve Affetme Olumlaması TEŞEKKÜR EDERİM ![]() ![]() İlkokul arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ![]() ![]() Ortaokulda bana yumruk atan arkadaşıma teşekkür ediyorum ![]() ![]() Lisedeki dalga geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ![]() ![]() Beni aldatan eski kız arkadaşıma teşekkür ediyorum ![]() ![]() Benimle kavga eden ve bana acı çektiren tüm eski kız arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, Onlar olmasaydı gerçek bir ilişki nasıl yaşanır öğrenemezdim ![]() Beni sınıfta küçük düşüren matematik öğretmenime teşekkür ediyorum ![]() ![]() Beni gözaltına alan polise teşekkür ediyorum ![]() ![]() Taksimde arka sokakta takıldığım boş insanlara , tinercilere , travestilere , paramı çalan kızlara , ayakkabımı çalan insana teşekkür ederim ![]() ![]() Üniversitede benimle uğraşan tüm insanlara teşekkür ediyorum ![]() ![]() Aileme teşekkür ediyorum ![]() ![]() Benimle dalga geçen ve beni eleştiren herkese teşekkür ederim ![]() ![]() Yolda bana çarpıp sonrada önüne bak diyen insanlara teşekkür ederim, siz olmasaydınız tepkisizliği öğrenemeyecektim ![]() Sigaraya teşekkür ederim ![]() ![]() Alkole teşekkür ederim ![]() ![]() Bana üstünlük kurmaya çalışan ve ukalalık yapan herkese teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() Bu yazıyı okuyan herkese teşekkür ederim ![]() ![]() Allah'a beni bu dünyaya gönderdiği için teşekkür ederim ![]() ![]() Hayatıma teşekkür ederim, bardağın dolu tarafına bakmamı sağladığı için ![]() wishdropper www ![]() ![]() kendi hayatımdan derlediğim örnek olumlamamdır ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür edin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|