Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değildir, kuantum

Kuantum Ne Değildir?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kuantum Ne Değildir?

Son zamanlarda bir furyadır gidiyor Herkes birşey ortaya atıyor ağzı olan konuşuyor Bizde ağzımız ile konuşmalım dedik

Herkes kuantum denilince birden irkiliyor ve sanki kutsal (!) , mucizevi ya da esrarengiz birşeymiş gibi lanse ediyor

Kuantumun SEVGİYLE, ÇİÇEK BÖCEKLE YOK SAKİN OLMAYLA YOK HUZURLA vs ilgisi yoktur

Bunu söyleyenler tamamen kafadan atmaktadır Bir zamanlarda Astral Projeksiyona Astral seyahat denilmesi ile ne yazıkki türkçeye "seyahat" şeklinde yerleşmesi gibi bunuda sömürü aracı olarak kullanıyorlar

Sevgi iyi birşey değildir İzlenmesi gereken bir zaafiyettir Mevlana'nın da dediği gibi;

"Sevgiyi izlersen Aşk olur"

Bakınız;

Kuantum sevgi yoludur çiçekler, böcekler kuşlar vapurlar diyorlar

Allah aşkına bilimsel bir fizik kanununun bunlarla ne ilgisi olabilir

Olumlu düşünmek kavramı vardır Bu kavramında sevgiyle bir ilgisi yoktur Meşhur hikayeden örnekle;

"Bir kadın sürekli olarak aynı duayı edermiş Bir gün herkes ayağıma gelecek! ve yıllar sonra kadın felç olmuş ve yatalak hale gelmiş Gerçekten de kadının istediği olmuş ve herkes ayağına gelmiş"

Buyrun sevgi bunun neresinde?

Araba çarparak hayatı değişen ve tüm isteklerine ulaşan arkadaşımı anlattım Sevgi bunun neresinde?

Yanılmayın! Oyuna gelmeyin Hayatta başımıza gelen tüm olumsuzluklar bile bizi doğru yola iletiyordur

"Unutma! kilimle sopaya vuranın gayesi kilimi dövmek değil, tozunu almaktır" diyor Mevlana Nerede teslimiyet?

Kuantum mekanizması teslimiyet demektir SEVGİ , ÇİÇEK BÖCEK GİBİ kavramlar tamamen insanın kendi yorum ve yargılarıdır İnsan zihni pazarlama tekniği olarak binlerce liraya satacağı şeyi böyle esrarengiz göstermeye çalışır

Holy öğrenme - Bir Seans 7000 TL

Kuantum Olumlama - Bir Seans 3000 TL

şeklinde fiyatlar çeken zatı muhteremlere selam olsun

Kuantum olumlamaya 3000 tl verdiğinizde kuamtun olumlama bölümünde gösterdiğim kurallar çerçevesinde (bazı ekler olmayacakvs) istediğiniz şeyin olumlaması size veriliyor ve bunu sabah akşam okuyun deniliyor ve 3000 tl alınıyor Biz burada hepsini koyduk ve hiçbir karşılık beklemedik

Allah'ın ipine sımsıkı sarıldık Müslüman kardeşlerimizi kurandan ayetlerlede süslü kitaplarıyla kandıran şahsiyetlere cevabımızı en kısa zamanda vereceğiz

wishdropper

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com