![]() |
Kuantum Ne Değildir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuantum Ne Değildir?Son zamanlarda bir furyadır gidiyor ![]() ![]() ![]() Herkes kuantum denilince birden irkiliyor ve sanki kutsal (!) , mucizevi ya da esrarengiz birşeymiş gibi lanse ediyor ![]() Kuantumun SEVGİYLE, ÇİÇEK BÖCEKLE YOK SAKİN OLMAYLA YOK HUZURLA vs ![]() ![]() Bunu söyleyenler tamamen kafadan atmaktadır ![]() ![]() Sevgi iyi birşey değildir ![]() ![]() "Sevgiyi izlersen Aşk olur" Bakınız; Kuantum sevgi yoludur çiçekler, böcekler kuşlar vapurlar ![]() ![]() ![]() Allah aşkına bilimsel bir fizik kanununun bunlarla ne ilgisi olabilir ![]() Olumlu düşünmek kavramı vardır ![]() ![]() "Bir kadın sürekli olarak aynı duayı edermiş ![]() ![]() ![]() Buyrun sevgi bunun neresinde? Araba çarparak hayatı değişen ve tüm isteklerine ulaşan arkadaşımı anlattım ![]() Yanılmayın! Oyuna gelmeyin ![]() ![]() "Unutma! kilimle sopaya vuranın gayesi kilimi dövmek değil, tozunu almaktır" diyor Mevlana ![]() Kuantum mekanizması teslimiyet demektir ![]() ![]() ![]() Holy öğrenme - Bir Seans 7000 TL Kuantum Olumlama - Bir Seans 3000 TL şeklinde fiyatlar çeken zatı muhteremlere selam olsun ![]() Kuantum olumlamaya 3000 tl verdiğinizde kuamtun olumlama bölümünde gösterdiğim kurallar çerçevesinde (bazı ekler olmayacakvs ![]() ![]() ![]() Allah'ın ipine sımsıkı sarıldık ![]() ![]() wishdropper |
![]() |
![]() |
|