Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karar, vermek

Karar Vermek

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karar Vermek

Kararsızlık denizinde yüzüp durmaktan kurtulmanın iyi bir yolu, kağıt kalem kullanmaktır Bir karar vermemiz gerekiyorsa elinize kalemi kağıdı alıp oturun ve çeşitli olasılıkları, verebileceğiniz değişik kararları ve bunların olumlu ve olumsuz yanlarını yazmaya başlayın Bu, düşüncelerinizi bir düzene sokar Bir olasılıktan öbürüne atlamadan biraz geriye dönün ve bilinçaltınızdan doğru kararı vermeniz için size yardımcı olmasını isteyin Rahatlayın(Kitap okuyun, müzik dinleyin, yürüyüşe çıkın vs) Yanıt gelecektir merak etmeyin Bilinçaltı duygulara karşılık verir Kararlılık da bir duygu meselesidir Kendinizi huzursuz ve güvensiz hissetmekten vazgeçin Her problemin bir çözümü olduğunu ve bu çözümleri, yanıtları bulabileceğinizi bilin

"Bir gemi Doğu'ya gider biri Batı'ya

esen aynı rüzgarla;

Hangi yöne gidileceğini belirleyen

rüzgar değil, yelkendir" EWWilcox

Şimdi de bu konuda olumlama cümlelerini kuralım:

Ben kararlı bir insanım, içimdeki Bilgelik sayesinde akıllıca seçimler yapabilirim

İçimdeki Zeka benim için doğru olanı bilir ve seçim yapmamda bana yol gösterir

Bilinçaltım evrensel akılla bütünleşmiş durumda, o yüzden tüm hayatın benimle çalıştığından eminim

Evrensel Akıl'da benim için mükemmel bir plan var, almak için aklımı açarsam bana verilecek Şu anda içimden gelen kusursuz yanıtı kabul ediyorum

İçimdeki Bilgelik benim için kararlar veriyor, bu kararlara güveniyorum

Doğru yolda sakin ve güvenle ilerliyorum

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com