Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alâkalı, bugün, düşünme, ile, kuantum, olay, yaşadığım

Kuantum Düşünme İle Alakalı Bugün Yaşadığım Bir Olay

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar ben çok önceden beridir bu kuantum düşünme çekim yasası gibi şeyleri okurum ama hiç uygulama gereği duymamıştım belkide inancım yoktu tam emin değilimAma dün gece bu forumdaki konuları okuyup hiç denemediğim aklıma gelince birkere denemek istedim ve gece yatağıma yattığımda gözlerimi kapattım ve para imgelemeye başladımOndan sonra kendimi bir adamın bana gelip para vereceği gibi bir imge geldi ve dönüp durdu başka birşey düşünmedim ve sürekli bunu düşündüm
Bugün akşam üzeri hiç aklıma gelmeyecek unutulmuş bir mevzudan dolayı adamın biri gelip ufakta olsa bir meblağ getirdiPara hayal ettiğim miktar değildi ama yinede hiç beklemediğim birinden beklemediğim bir zaman ve beklemediğim bir şekilde geldi ve ben bu saatten sonra bu kuantum düşünme olayına inanıyorum ve sürekli uygulamaya çalışacağımSiteye ve siz paylaşım yapan üyelere saygı ve sevgilerimi iletiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

böyle tecrübelerin paylaşılması bizi de motive ediyor gerçektenbende kuantum olumlamayı hayatıma yeni sokanlardanımçevremdeki insanlara bahsettiğimde saçma diyorlar ama ben bir kaç gündür yaptıgım olumlamalar sayesinde kendimi çok iyi hissettiğimin farkındayımo inanmayan arkadaşlarım da en küçük bir olayda olumsuz düşüncelere kapılsınlarne kadar büyük bir nimeti kaçırdıklarının farkında değiller

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Evet aslında bende yaşadım böyle bişey Hala inanamıyorum ama gerçekten yaşadım Bundan 3 ay önce almayı çok istediğim bir LCD tv vardı ama bunu alacak param yoktu ve bir gece yatmadan önce Allah'a bunun için dua ettim ve evimin duvarında asılı olan bir TV imgeledim Gerçekten inanamıyorum ama ertesi gün sabah gidip TVyi aldım ve Aynen imgelediğim şekilde evimin duvarına astım Nasıl oldu derseniz patronuma şakasına, gidip kendi adına mağazadan tv almayı teklif ettim oda hiç tereddüt etmeden tamam dedi Gittik ve aldık bu kadar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com