![]() |
Her Şey Çok Güzel Olacak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Şey Çok Güzel OlacakÇekim yasasının işleyişi açısından bakarsak, ?Her şey çok güzel olacak ![]() ![]() ![]() Ve tabii ki düşüncelerini ve duygularını pozitife çevirme yolunda, büyük bir aşama o kişi için ![]() Ama ben, hem kendim için hem de tüm sevdiklerim için, daha iyisi varken, bununla yetinmek istemezdim ve kesinlikle bunu tavsiye etmezdim ![]() Neden mi? Çünkü ?Her şey çok güzel olacak? bakış açısında içten içe hissediyor musunuz, bir başka gizli ima, bir başka gizli tını var: ?Şu an her şey berbat ama?? Siz de hissettiniz mi bu tınıyı? Ne zaman ?Her şey çok güzel olacak ![]() ![]() Oysa ki şimdiden nefret ederek, güzel şimdilere ulaşamıyoruz ![]() Çekim yasasının lehimize işlemesi için burada ve şu an mutlu olmamızın önemi çok büyük ![]() Benim kendim için ve tüm sevdiklerim için tavsiye edeceğim bakış açısı: ?Her şey çok güzel? bakış açısı ![]() Hemen şimdi deneyin ![]() ![]() ![]() Bu fena bir şey değil ![]() Daha doğrusu hiç yoktan iyidir ![]() Şimdi bir de bundan daha iyisini deneyelim ![]() ?Her şey çok güzel? deyin ve aynı anda etrafınıza bakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu idrak edince, oda gözlerinizin önünde güzelleşecek ve sanki dün, bugün, yarın aynı anda şekil değiştirecek ![]() ![]() ![]() Ve bunu hissedince, yine bileceksiniz ki ?Her şey doğal olarak daha da güzel olacak ![]() Çünkü artık biliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, başımıza gelen her şeyin başımıza nasıl ve neden geldiğini biliyoruz ![]() ![]() Bilmek belki de hayatta sahip olabileceğimiz en büyük kudret ![]() Şükürler olsun bize bu bilgiyi ulaştıran, yol gösteren Rabbimize ve aracı olan tüm dostlarımıza ![]() De ki: ?Hiç bilenlerle bilmeyenler eşit olur mu? Ancak gönül ve akıl sahipleri düşünüp ibret alır ![]() Yukarıdaki alıştırmayı yaparken, eğer ?Her şey çok güzel? deyip odaya bakarken, kalbinizde hissedemediyseniz bunu, bu demek ki bu konuda biraz alıştırma, egzersiz yapmanız lazım ![]() Bir defter alın, ve her gün kendi hayatınızda veya tanıdıklarınızın hayatında bulabileceğiniz güzel şeyleri bu deftere yazın ve bunlar için şükredin ![]() Çekim yasasının işleyişinde çok ilginç bir nokta var, bunu sizinle de paylaşmak isterim: Çekim yasası aldırmıyor şükrettiğiniz şey size mi ait başkasına mı ait ![]() Çekim yasasının tek aldırdığı şey sizden yayılan enerji ![]() Yani, komşunuzun güzel evi için şükrettiğinizde, çekim yasasını ilgilendiren tek şey sizin yaydığınız şükür enerjisi ![]() Bu durumda hayatınıza, bu pozitif enerjiye denk şeyleri çekiyorsunuz ![]() Ama komşunun güzel evine kıskançlıkla bakıp, kendinizinkini beğenmediğiniz zaman da hayatınıza, bu negatif enerjiye denk şeyleri çekiyorsunuz ![]() ![]() Sanki, ?Kıskandın ha, al biraz daha kıskan? der gibi oluyor hayat ![]() Şükredince de (başkasına ait şeylere dahi) ?Şükrettin ha, al biraz daha şükret? gibi oluyor hayat ![]() Uzun lafın kısası, eğer ?her şey çok güzel? diye bakamıyorsanız hayata, bu güzellikler, iyilikler bulma alıştırmasını ve şükretme alıştırmasını hayatınıza acilen yerleştirmenizi tavsiye ederim ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|