|  | Telekineziye Açılma.(Kendi |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Telekineziye Açılma.(KendiTelekineziye açılma(kendi yontemim) Merhabalar arkadaşlar ben bu yontemle psı whellde baya bir gelişme kaydettim  Gerekenler; Sadece 1 kez psı whelli diğer teknikle çevirmiş olmak 2 adet el 1 adet mıklatıs --------- Şimdi hepimizin bildiği gibi telekinezi manyetizm ile olur  İnsan vucudundaki elektrik oranı belirli metodlarla arttırılsa(şimdiki anlatacağım+çakralar+meditasyon) psı whell-kaşık bükme gibi şeylere yardımcı olacaktır  Medotlara geçelim  Bir tatil günü Her 20 dakikada bir ellerinizi birbirlerine 300-500 defa sürtün veya sürtebildiğiniz kadar  Her sürttükten sonra ellerinize, parmak aralarına yani ellerinizin her ama her yerine mıklatısı sürüyorsunuz  Bunu 1 gun boyunca yapın   ----------- 2  Gün Kendinize bir totem belirleyin  (benim totemim  http://img  cimri  com/pictures/wm/300    58_300-300  jpg ) daha sonra mıklatısı 2  gun elinizden düşürmeyin  Ellerinize, toteminize sürtün  Akşamına direk psı whell başına oturun  gelişmeyi goreceksiniz  Ben sadece yarın gün uyguladım ve gerçekten çok yararını gordum  Ama siz bunu anlattığım gibi yapın! Saygılarımla Mega | 
|   | 
|  | 
|  |