![]() |
Full Nano'nun Günlüğü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Full Nano'nun GünlüğüForumu yaklaşık olarak 3 gün önce keşfettim, ortalama 3 saat farkındalık hakkında yazılar okumuşumdur ![]() ![]() - 7 yıldır her gün gittiğim iş yerinde kuş seslerinin olduğunu fark ettim, öncedende bu sesler varmıydı yoksa bu kuşlar yenimi geldi birine sormaya korkuyorum - gün içinde aklıma gelen her fırsatta nefesimi ve hareketlerimi izliyorum, yolda yürüken ayak seslerimi duydum ![]() ![]() ![]() ![]() - yolda yürürken gölgem olduğunun farkına vardım, hatta dün gece kendi gölgemden çok korktum, en son çocukken gölemi yakalamaya çalışırdım ![]() ![]() - 2 gece önce odamda bir mum yaktım, 20-25 dk muma baktım, nefes alışverişimi izledim ![]() ![]() ![]() - Mum yanarken odadaki kendi resmime bakarken içimi birkorku kapladı, resmi kaldırıp yere göremeyeceğim şekilde koydum, ilk defa kendimden korktum ![]() ![]() ![]() ![]() KAFAMA TAKILAN SORULAR ![]() ![]() -şu an sadece farkındalık çalışmaları yapıyorum, kendimi izliyorum, kuantum hakkında hiç bilgim yok, diğer aşamalar hakkında bilgi almak iyimi yoksa önce farkındalık bitsin sonramı onları okumaya başlayim ![]() ![]() BİR YOLA GİRDİM, BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM, ÇOK FAYDALI BİR FORUM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|