Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
full, günlüğü, nanonun

Full Nano'nun Günlüğü

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Full Nano'nun Günlüğü

Forumu yaklaşık olarak 3 gün önce keşfettim, ortalama 3 saat farkındalık hakkında yazılar okumuşumdur

- 7 yıldır her gün gittiğim iş yerinde kuş seslerinin olduğunu fark ettim, öncedende bu sesler varmıydı yoksa bu kuşlar yenimi geldi birine sormaya korkuyorum

- gün içinde aklıma gelen her fırsatta nefesimi ve hareketlerimi izliyorum, yolda yürüken ayak seslerimi duydum çalışan arabaların motor seslerini duydum 3 yıldır kullandığım laptop'un fan sesini ilk defa şu an fark ettim )

- yolda yürürken gölgem olduğunun farkına vardım, hatta dün gece kendi gölgemden çok korktum, en son çocukken gölemi yakalamaya çalışırdım

- 2 gece önce odamda bir mum yaktım, 20-25 dk muma baktım, nefes alışverişimi izledim Pek bir fayda göremedim

- Mum yanarken odadaki kendi resmime bakarken içimi birkorku kapladı, resmi kaldırıp yere göremeyeceğim şekilde koydum, ilk defa kendimden korktum aynı dakikalarda aynada kendime bakamıyordum

KAFAMA TAKILAN SORULAR

-şu an sadece farkındalık çalışmaları yapıyorum, kendimi izliyorum, kuantum hakkında hiç bilgim yok, diğer aşamalar hakkında bilgi almak iyimi yoksa önce farkındalık bitsin sonramı onları okumaya başlayim

BİR YOLA GİRDİM, BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM, ÇOK FAYDALI BİR FORUM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com