Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
engellilik, farkındalık

Engellilik Ve Farkındalık

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Engellilik Ve Farkındalık

Konuyu yanlış bölüme açmış olabilirim Yaşım küçük olduğu için farkındalık bölümüne açmadım Yöneticiler uygun gördüğü yere taşıyabilirler

Ben engelliyim Yüreyebiliyorum ama yürümede zorluk çekiyorum Ve aklımda farkındalıkla ilgili bazı sorularım var Bu tür konularda engenlilik ile ilgili bilgiler bulamadım Eğer siz biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim Öncelikle 2 sene içinde çok şey öğrendim 1 ay önce hayatımda pişmanlık duyduğum şeyleri eğer böyle olmasaydı bunları öğrenemezdim diyorum ve 2 sene içinde hayatımda olumsuz değişiklikler oldu sanıyodum ama hepsi bu bilgileri öğrenmek için olduğunu ve bu forumu tesadüfen bulmadığıma inanıyorum Bu yüzden ben teslimiyeti daha iyi anlıyorum Ama aklımda bazı sorularım var

-Farkındalığıda her insan gibi mi yaşayacağım ? Bu yolda diğer insanlardan farklı olarak ne gibi zorluklar çekerim?

-Sağlığım ile ilgili olarak şeytanı nasıl yenebilirim? Her insan gibi şeytan aynı mı saldırır?

-Kuantum olumlamaya geçtiğimde sağlığım için dua etmeli miyim yoksa etmemeliyim? Çünkü benim sağlığım böyle olduğu için bu bilgileri öğreniyorum Eğer dua edersem Allah'a nankörlük yapmış olur muyum?

-Tasavvufun engellilere bakış açısı nedir?

Sorulara cevap vermeye bilirsiniz Kısacası bu tür konularda engelli olma hakkında bildikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

Benim asıl amacım astral seyahat, telekinezi değil Asıl amacım Alah'ın huzurunu ve mutluluğunu hissetmek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com