![]() |
Oyunculuk Ve Farkındalık Çelişkisi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oyunculuk Ve Farkındalık Çelişkisi...WİSHDROPPER-FARKINDALIK YAZISINDAN BİR KISIM (duyguları izlemek kısmından) ''inat ettim hiç müdahele etmeden düşüncelerimi izledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bakın ne oldu =) orda bana saatlerce gösterdiği şeyler artık aklıma gelmedi ![]() ![]() ![]() demek istediğim aslında düşüncelerinizi izlemek BİR ZİHİNSEL TEMİZLİKTİR ![]() ilk bu yazısını okumuştum ve bir çok kez bunu uygulamakta başarısız oluyordum ![]() ![]() ben tiyatro oyuncusuyum ![]() ![]() ![]() ![]() bir oyuncunun farkındalığının yüksek olması gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben ödev olarak 8 saatlik zaman diliminde saniye saniye ne yaptığımı kaydedip,bunu yazmak zorunda kaldığımı hatırlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkincisi ise evrene pozitif enerji yollamayla alakalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kadar uğraşmaya,olumlamaya normalde olsa dünyanın en mutlu insanı olurdum ![]() ![]() Bu çelişkiler arasında sıkışıp kaldım bu aralar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Oyunculuk Ve Farkındalık Çelişkisi... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oyunculuk Ve Farkındalık Çelişkisi...Ne kadar da fakirdir sabrı olmayanlar ![]() Aslında hiç bir şey iyi veya kötü değildir ![]() ![]() Geçmiş bir felakete üzülmek, bir yenisini davet etmenin en emin yoludur ![]() Konuşmadan önce düşün, hareket etmeden önce ölç (Shakespeare) Nasıl bir at, üzerindeki zengin koşumların farkına varmazsa insan da içinde yaşadığı nimetlerin öyle farkına varmaz ![]() Yiğitlik intikam kazanmakta değil, tahammül göstermektedir ![]() Acaba bu yarayi hep agir agir iyilestiren de nedir? (Shakespeare) Aslında bizler rüyaların yapıldığı kumaştanız! (Shakespeare) Bazi yıkılışlar, daha parlak kalkınışların teşvikçisidir ![]() Cehennem boş ![]() ![]() Bir semsiye tamircisi, yazmis oldugu siirleri incelemesi için Shakespeare’e gönderdiginde yazarin verdigi cevap; Dostum siz şemsiye yapin, hep şemsiye yapin, sadece şemsiye yapin ![]() Dünya bir sahnedir (Shakespeare) Kölen olmusum senin, elden baska ne gelir, El pençe divanim ben arzuna, buyruguna; Geçirdigim saatler bastan basa bir hiçtir, Sen istemezsen eger hizmetlerim bosuna ![]() Şeytan bir günah işleteceği zaman, işe, bu günahı kutsallık zırhına sarmakla başlar ![]() bu da en sevdiğim; Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencerenı örtüyorsun ![]() ![]() (Shakespeare) *Burada tanrının dilinden yazdığı bu cümlelerde başımıza gelen felaketlerden kaçmamızın aslında bizi istediğimize götürdüğünü göremediğimiz anlatılmlaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Shakespeare dinine bağlı bir insandır) Yukarıdaki cümleleri farkındalık yazsını okuduktan sonra tekrar okuyun ve farkındalık kuralları ile anlamaya çalışın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Farkında) Olmak ya da olmamak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|