Farkındalık İle Hayatı Değişenler |
08-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Farkındalık İle Hayatı DeğişenlerBu bölümü yazılarımızı okuyup değişimler yaşan içten ve samimi dostlarımız için açıyorum Lütfen ciddi ve samimi şekilde yazalım İmla kurallarına dikkat edelim Çok kısa olmasın Bir harf bile öğrendiyseniz benden bir katkım olduysa lütfen bunu burada paylaşın Bu bana yapabileceğiniz en büyük iyilik olacaktır Bu bölümde yazdıklarınızı kitabıma koyacağım Epsilon Yayınevi ile anlaştık Kitabımızın biraz daha kalın olması gerektiğini düşünüyorlar Bu sebeplede bu başlığı açtım Sonuna farkındalık ile hayatı değişenler bölümü koyacağız ve isim vermeden fikirlerinizi yazacağız Sizde bu oluşumda yer almak istiyorsanız lütfen yazınızı gönderin Huzur ve sevgiyle |
08-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Farkındalık İle Hayatı Değişenlerİlk olarak size emekleriniz için teşekkür ediyorum Farkındalığı bilmeden önce neydi benim halim =) Meğer görmüyormuşum önümü Kendi kendimi tatmin etmek için egomu kuvvetlendirmek için elimden geleni yapıyordum Bilmiyordum Şuanı bilmiyordum Ya 1 saniye öncesi vardı benim için ya sonrası Meğer zaman bile yokmuş Sadece şu an varmış Bilmiyordum Farkındalığı uygularken gitgide hafifliyorum Uçana kadarda hafifliceğim Teşekkürler |
08-21-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Farkındalık İle Hayatı DeğişenlerFarkındalık çalışmaya başlayalı 5 ay oluyor Hayatı fark edip kendimi saçma durumlardan kurtarmak güzel bir duygu Farkındalığın farkına varmadan önce yaptıklarımın ne kadar çocuksu ve saçma olduğunu inanın düşünmek bile istemiyorum Bahçeye çıktığınızda herşeyin nefes aldığını herşeyin yaşadığını ve en önemlisi hepsinin içinde yaşadığımızı fark etmek , hissetmek, izlemek,hayatın getirdiklerinin farkına varıp karşılık vermek , gülümsemek ve gülümseyince herşeyi değiştirebileceğini görmek gerçekten çok güzel bir silah diyebiliriz ,her olumsuzluğa karşı Kaçırdıklarımızın ve kaçırdıklarımızı fark ettiğimiz an kazandıklarımızın değeri belkide bize başka düşüncelerin kapılarını aralıyor Farkındalıkla değişen ve büyüyen hayatımın içerisinde büyüyüp olgunlaşırken bunu bana öğreten ve kazandıran herkese ve herşeye teşekkür ediyorum Sevgilerimle =) |
08-21-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Farkındalık İle Hayatı DeğişenlerÖncelikle farkındalıkla tanışmamı sağlayan Oğuzhan abi'ye sonsuz teşekkürler İnsan neden rekabet içinde? Neden bu dünyada yarış içindeyiz? Neden daha azıyla yetinemiyoruz? Neden en mükemmeli ben olmalıyım fikriyle hareket ediyoruz? İnsan oğlu mükemmelmiki bu amaç uğruna koşuyoruz? Ben farkındalığa sahip olduğumdan beri benim için artık önemsiz fakat sizler için muamma soruların cevabına ulaştım Dünyanın farkına vardım Sizde gelin bizlerin arasına katılınÇünkü hayatınızda unutamayacağınız bir dönüm noktası başlayacak sevgilerimle (Oğuzhan abi kitabında yayınlarsın diye bu şekil yazdımne bildiğim varsa döktüm umarım beğenirsiniz) |
08-21-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Farkındalık İle Hayatı DeğişenlerFarkındalıkla hayatımı neredeyse tamamen olumlu yönde değiştirdim Düşüncelerin nerden geldiğini bile bilmek bence insanın hayatını etkiler Farkındalığı bilmeden önce bazı sözler anlamsız gelirdi Ama şimdi o sözlerin değerini daha iyi anlıyorum Artık kendimi daha dingin hissediyorum ve bazı şeyleri daha kolay kavrıyorum Farkındalığın insanı tamamen olumlu yönde değiştireceğine inanıyorum Teşekkürler wishdropper |
08-21-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Farkındalık İle Hayatı DeğişenlerHenüz 20 gündür sitenizi biliyorum ilk gün " farkındalık " başlığını okuduktan sonra ki heyecanımı hiç kaybetmedim dedikleriniz olmasaydı ben hala o depresif, kızgın, üzgün kişi olucaktım şu an anda kalmanın ne demek olduğunu sıfır düşünce ile yaşanabildiğini biliyorum ve çok mutluyum henüz merkezlenme şansına erişemedim ama 3 çakram bunun yakın olduğunun sinyallerini veriyor sonuç olarak 20 gün önce ki halimle şu an ki halim arasında dağlar kadar fark var artık ben birşeylerin farkındayım ve ne yapabildiysem sizin sayenizde yazdıklarınız sayesinde oldu Çok teşekkürler wishdropper |
08-21-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Farkındalık İle Hayatı Değişenler" İntihar etmekle şehit olmak arasındaki tek fark gazetede manşet olmaktır" demiş Chuck Palahniuk Mesele farkedilmek yani Günümüzde çoğu insan gibi bende maalesef ki reflekse dayalı bir hayat yaşıyordum Şimdi susayınca içtiğim su bile keyif veriyor Bu daha başlangıç seviyesi olmasına rağmen hayat daha keyifli hale geldi Aldığım nefesi , hayatımı hissedebiliyorum artık Teşekkürler Oğuzhan Korkmaz |
|