![]() |
Kadim Levitasyon Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadim Levitasyon SırlarıKadim medeniyetler o zamandan beri bilim için kayıp olan bilgiye sahip miydiler? Kadim Mısırlılar piramitleri inşa etmelerine yardım eden – bugün unutulmuş – şaşırtıcı teknolojilere sahipler miydi? Stonehenge’den Piramitler’e kadar kadim medeniyetlere ait birçok kalıntı gösteriyor ki anıtları için devasa taşlar kullanmışlar ![]() Yoksa kadimler bazıları tonlarca ağırlığında olan bu taşları kaldırma ve hareket ettirmek için bir yöntem mi biliyorlardı, onlar için iki kiloluk bir tuğlayı kaldırmak kadar kolay mıydı bu iş? Bazı araştırmanların ileri sürdüğüne göre kadimler levitasyon sanatında ustaydılar, sonikler veya bazı başka bilinmeyen yöntemler kullanarak yerçekimini alt edip dev kütleleri kolaylıkla hareket ettirebiliyorlar mıydı? ![]() Mısır Piramitleri Mısır piramitlerinin nasıl inşa edildikleri tam bin yıldır süren bir tartışmanın konusunu oluşturuyor ![]() ![]() ![]() Kuşkusuz gerçekten böyle de olmuş olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Al Mesudi’nin bunları yazdığı sırada piramitlerin hali hazırda binlerce yıllık olduğunu düşünürsek, bu bilgiyi nereden aldığını merak ederiz ![]() ![]() Diyelim ki hikaye doğru, ne türden levitasyon güçleri işin içindeydi? Taşa vurmak bu türden bir sonik levitasyonla sonuçlanan titreşimleri mi yaratmıştı? Yoksa taşların ve demirlerin yerleşimi bir manyetik levitasyon için miydi? Hangisi doğru olursa olsun, iki senaryo da bugün bizim için imkansız ![]() Diğer Şaşırtıcı Megalitler Mısır piramitleri dev taş bloklar içeren tek kadim anıtlar değiller ![]() ![]() ![]() Jüpiter Tapınağı: Lübnan Baalbek’teki bu tapınak beşeri bir yapıda kullanılmış en büyük taş blokları içeriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bolivya’da yerden 4 metre yüksekteki Tiahuanaco platosunda Puerta del Sol (Güneş Kapısı) denen etkileyici bir anıt dikilmektedir ![]() ![]() Bazen ‘Pasifik’in Machu Pichu’su’ denilen Nan Madol, Mikronezya Federal Devletleri’nin başşehri Pohnpei adasındaki kalıntıların ismidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu çok farklı kadim kültürlerin dev taş blokları canlarının istediği gibi hareket ettirmelerini sağlayan sır neydi? Son sınırında bir deha, devasa miktarlarda köle kas gücü mü? Yoksa başka, daha gizemli bir yol mı vardı? Bu kültürlerin söz konusu eserlerin nasıl inşa edildiğine dair bir kayıt bırakmaması da başka bir mesele ![]() ![]() ![]() http://paranormal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kadim Levitasyon Sırları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadim Levitasyon SırlarıTeozofist A ![]() ![]() ? Keops Piramidinin yapımında kullanılan taşların manipülasyonu, ancak ve ancak , daha sonraları insanların yitirdikleri belirli bir doğa bilgisinin bu işte kullanılmış olmasıyla açıklanabilir ![]() ![]() Piramitlerin yapımını yöneten üstatlar , kullanılan taşları kısmen levite etmek şekliyle bu işlemi kolaylaştırmışlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|