![]() |
Home’Un Levitasyon Deneyimleri! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Home’Un Levitasyon Deneyimleri!Home, 19 yaşındayken ilk kez havaya yükseliyor Home, 1852 yılının sıcak bir ağustos günü Amerika’da Connecticut eyaletinin tanınmış ipek fabrikatörü Ward Cheney’in evinde bir davete katıldı ![]() ![]() Bu seans sırasında hiç beklenmedik bir olay oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ Home’un aniden havaya yükselişini ben de yaşadım… O sırada Home’un tam yanındaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Home’un yaşamı değişiyor Bu olaydan sonra Home’un yaşamı aniden değişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Home, 24 m ![]() 16 Aralık 1868 gecesi, Home, Londra’da unutulmaz gösterilerinden birini gerçekleştirdi ![]() ![]() ![]() Bu dört kişi bir süre bu odada oturdular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olayı seyreden her üç kişide hayretten dona kalmışlardı ![]() ![]() ![]() Tanıklar anlatıyor… Home’un 24 m yükseklikteki uçuşu bir anda yayıldı ![]() ![]() ![]() “ Bay Home, Adare Kontu ve onun kuzeni Kaptan Wynne birlikteydik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Home “ Beni Havaya Kaldıran Ruhlar ” Home aynı zamanda bir medyumdu ![]() ![]() ![]() Home, onu havaya yükselten ve havada tutan gücün ruhlar olduğunu kabul ediyordu: “ Havaya her yükselişimde görünmeyen bir kuvvet tarafından yukarıya çekiliyormuşum gibi bir his yaşadım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Home’Un Levitasyon Deneyimleri! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Home’Un Levitasyon Deneyimleri!Crowley Nickli Üyeden Alıntı Home, 19 yaşındayken ilk kez havaya yükseliyor Home, 1852 yılının sıcak bir ağustos günü Amerika’da Connecticut eyaletinin tanınmış ipek fabrikatörü Ward Cheney’in evinde bir davete katıldı ![]() ![]() Bu seans sırasında hiç beklenmedik bir olay oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ Home’un aniden havaya yükselişini ben de yaşadım… O sırada Home’un tam yanındaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Home’un yaşamı değişiyor Bu olaydan sonra Home’un yaşamı aniden değişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Home, 24 m ![]() 16 Aralık 1868 gecesi, Home, Londra’da unutulmaz gösterilerinden birini gerçekleştirdi ![]() ![]() ![]() Bu dört kişi bir süre bu odada oturdular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olayı seyreden her üç kişide hayretten dona kalmışlardı ![]() ![]() ![]() Tanıklar anlatıyor… Home’un 24 m yükseklikteki uçuşu bir anda yayıldı ![]() ![]() ![]() “ Bay Home, Adare Kontu ve onun kuzeni Kaptan Wynne birlikteydik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Home “ Beni Havaya Kaldıran Ruhlar ” Home aynı zamanda bir medyumdu ![]() ![]() ![]() Home, onu havaya yükselten ve havada tutan gücün ruhlar olduğunu kabul ediyordu: “ Havaya her yükselişimde görünmeyen bir kuvvet tarafından yukarıya çekiliyormuşum gibi bir his yaşadım ![]() ![]() ![]() Cinler tarafından kaldırılmış bu adam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|