Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sallanma, yöntemi

Sallanma Yöntemi

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sallanma Yöntemi

Konuma girmeden önce söyleyeyim Kesinlikle Hiç Bir Siteden Alıntı Değildir(wwwspatyomcom)

http://wwwspatyomcom/deneyimlerinideneyimimhtml konusundaki arkadaşın yapmış olduğu tekniği geliştirmesi için ve farklı bir teknik olduğu için elimdeki Richard Webster - Astral Seyahat kitabından yazıyorum

-Sallanma Yöntemi

Bu yöntem sıklıkla kullandığım, çok hoş bir yöntemdir Her zamanki gibi aşamalı gevşemeye başlayın(Gevşeme yöntemleri forumda verilmiştir diye düşünüyorum) Fizik bedeniniz tamamen gevşediginde, burnunuzun ucundan tepenize, bir yay halinde bir aşağı bir yukarı saklanarak, bir salıncakta olduğunuzu hayal edin Burnunuzun ucuna ve tepenize konsantre olun, ama tüm vücudunuzu sanki oyun alanındaki bir salıncaktaymış gibi hissedin Normal bir salıncakta olduğu gibi, her seferinde biraz daha yükseğe tırmanmaya çalışın Daha yükseğe, giderek çok daha yükseğe, ta ki salıncağın tam bir devir yaptığını hissedene kadar Yayın en yüksek noktasında, tam bir daireye dönüşeceğini hissetmeden hemen önce, zihninizi serbest bırakın; birden kendinizi bedeninizin dışında bulacaksınız Bu garip bir duygudur, çünkü sallanmış olduğunuzu karnınızda hissedeceksiniz, ama aynı zamanda ayrıldığınızda fizik bedeninizin gevşemiş ve hareketsiz olduğunu da görebileceksiniz

Bunu birkaç kez yaptıktan sonra, başlamadan önce aşamalı gevşeme sürecini yaşamanıza gerek olmadığını göreceksiniz Herhangi bir yere sessizce oturarak gözlerinizi kapatmanız ve her an daha yükseğe sallandığınızı imgelemeniz kısa sürede fizik bedeninizden ayrılalak astral seyahate çıkmanız yeterli olacaktır

Tekrar ediyorum kendi elimle kendi kitabından yazdım inşallah işinize zarar gerçekten çok güzel bir teknik

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com