Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıkacak, çıktı

Çıktı Çıkacak..

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çıktı Çıkacak..

Merhaba spatyom Bazı üyeler hariç çoğu kişi bilmediği için önce kısaca durumumu anlatmak istiyorum Bu sene sınava 2 kez gireceğim(üniversite) En son geçen sene spatyomda astral ve lusidle ilgili bir çok deneme ve pratik yapmıştımŞuanki durumum da aşağı yukarı aynı ve istediğim de aynı "Gün içinde eğlenceye pek vakit ayıramıyorum Eğlencemi rüyalarımda yaşayayım" diyorum, tabi ki bu seneye özel ancak benim için önemli
2012 Mayısta yaşadığım deneyimimi aktarmak istiyorum O zamanlar spatyoma giremediğim için telefona kendime hitaben yazmıştım Benim geldiğim aşamaya gelenlere faydalı olacağını, bu aşamayı geçmemde bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum
Tek yapman gereken üstüne örtü örtmeden uzanmak ve gözlerini kapatıp beklemek Şekilleri anlamlandırmaya çalış bir süre sonra rüyalar görüp görüp uyanacaksın(Asıl amacım lusiddi) Bir vakit sonrarüyada var olan kontrolünü de kaybeceksin ve gözlerin kapalı halde uyanacaksın(ben rüyada odamdaydım parti gibi bir şey vardı bir arkadaşımı görüp ona doğru yürürken rüyada kalmayı başaramadım,tam buna üzülürken birden astral başladı) Titreşimler olacak Hatta ben daha önce hiç dinlemediğim şarkı da duymuştum "Neler gördüm neler sevgiden başka" dizesini sürekli tekrarlıyordu şarkıda Kesik kesik geliyordu ve titreşimler devam ediyordu Sonra bölgesel çıkışı denedim Sonraki denemelerimde oldukça zor gelecek olmasına rağmen rahatça bölgesel çıkış yapabildim Şöyle yapıyorsun: Elini yukarı aşağı hareket ettirmeye çalış Ama gerçekte bunu yapma Yalnızca hareketi yaptığını düşün Kendime sakin ol dedim Önce kolumu yukarı aşağı oynattım sonra kolum çıktı; havada olduğunu hissettim Sonra sol ayağım da kolayca çıktı(şuan bile olayı çok net hatırlıyorum) Sol tarafım havadaydı ama sağ tarafımı çıkaramadım çünkü kafamı sağ kolumun üstüne koymuştum ve sağ ayağım da sol ayağımın altındaydı "J" gibi yatıyordum Sonra kendimi tepeden gördüğümü hayal ettim Ama yarımın havada, diğer yarımın yatakta olması beni paniklettiYani bir an çıkamayacağımı düşündüm Sonra kalan kısmımı da çıkarmayı denemeden geri çekildim Sonra müzik ve titreşimler sustu Hemen tekrar denesem de kendimi pek zorlamadım Çok zevkliydi! Bir dahaki denememde kesin başaracağım!(daha başaramadım)) Bu sefer de yapardım aslında ama tek sorun yanlış pozisyonda yatmamdı Amacım astral değil lusiddi Astral hedefim İstanbul'u karış karış gezmek, dünyayı gezmek ve kafa dağıtmak =)

O gün bu gündür hiç astral yapamadım Sadece bir iki kez lusid görebildim Kitap & Meditasyon vs önermeyi düşünenlere teşekkürler, kitap okumayı çok severim, ancak bu sene o tür kitaplara fazla vakit ayıramam Okuduğunuz için ve cevapladığınız için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com