Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, astral, edecek, günde, isteyen, varsa, yapıpta, yardım, ypablr

Astral Yapıpta Yardım Edecek Arkadaşlar Varsa,İsteyen Herkes 1 2 Günde Astral Ypablr

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Astral Yapıpta Yardım Edecek Arkadaşlar Varsa,İsteyen Herkes 1 2 Günde Astral Ypablr

merhaba arkadaşlar bilmiyorum benim bu düşündüğümü başkaları düşünmüş olabilir ama ben herangi bir yerde rastlamadığım için yazma geregi duydumhepimiz az çok astral seyahat hakkında bilgi sahibiyizşimdi 1si şu: telkin, astral seyahati başarabilmede çok önemli bir rol oynar2si astral seyahat yapabilenlerin uyku halindeki başka insanların rüyalarına girmesi olağandır peki şimdi bir düşünün astral seyahat yapabilen birisi, sizin rüyanıza girerek, size telkin verip bilincinizi açarak astrale çıkaramaz mı?? lucidden astrale geçişin farklı bi boyutu ben bu forumda kendi adıma ve benim durumumda olan diğer arkadaşlarım adına astral seyahat yapabilen arkadaşlarımızda yardım istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com