Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duaları, hristiyan

Hristiyan Duaları

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hristiyan Duaları

Sabah Duası

Uyandıktan Sonra Her Kimse Geçirdiği Gece İçin Tanrı'ya Teşekkür Ederken Ve O'na Bütün Gününü, İşini, Sorumluluklarını, Neşelerini, Acılarını Sunarken Gününü Kutsallaştırmış Olur
Tanrım, Sana Tapar Ve Bütün Kalbimle Seni Severim Beni Yarattığın, İnanç Verdiğin Ve Bütün Gece Beni Koruduğun İçin Sana Teşekkür Ederim Bugün Bütün Yapacağım Şeyler Senin İsteğine Göre Olup Yüceliğini Arttırsın Beni Günah İşlemekten Ve Kötülüklerden Koru Lütfun Benimle Ve Bütün Sevdiklerimle Olsun Amin

Akşam Duası

Tanrım, Sana Tapar Ve Bütün Kalbimle Seni Severim Beni Yarattığın, İnanç Verdiğin Ve Bütün Gün Beni Koruduğun İçin Sana Teşekkür Ederim Beni İstirahat Ederken De Bütün Tehlikelerden Koru Ve Kötü Bir Şey Yaptımsa Affet Lütfun Benimle Ve Bütün Sevdikerimle Olsun Amin

Tanrı'nın Meleğine

Gökyüzünde Yaşayan Meleklerle Yeryüzünde Yaşayan İnsanlar Arasında Esrarlı Bir Bağlılık Vardır Tanrı Meleklere İnsanları Doğru Yola Yöneltmelerini Emretmiştir

Ey Tanrı'nın Meleği, Koruyuculuğumuza Atanmış Olan Sen, Beni Aydınlat, Himaye Et Ve Destekleyip Yönelt Amin

Yemekten Önce Dua

Tüm Evreni Seven, Göklerdeki Kuşlara Yemini Veren, Doğayı Güzel Bir Şekilde Giydiren Tanrım, Bütün Bu Yarattığın Şeyler İçin Seni Överiz
Bize Verdiğin Bu Yemekler İçin De Seni Över Ve Sana Şükrederiz Yeryüzündeki Bütün Kullarından Gerekli Yiyecekleri Esirgeme Amin

Yemekten Sonra Dua

Tanrım, Bize Verdiğin Bütün Yiyecekler İçin Sana Teşekkür Ederiz Aramızda Paylaştığımız Bu Ekmekle Hem Sana Hem Kardeşlerimize Ve Tüm İnsanlara Sevgi İle Bağlı Olalım Amin

Çalışmadan Önce Dua

Her Şeye Kadir Olan Tanrım, Bütün Gün Kalplerimizi, Vücutlarımızı, Duygularımızı, Eylemlerimizi, Sözlerimizi İyice Yönelt Ve Takdis Et
Verdiğin Emirlere Göre Yaşamamızı Ve Çalışmamızı Sağla, Öyle Ki Şimdi Sana Layık Olup Ebedi Hayatta Da Seninle Birlikte Yaşayalım Amin

Kutsal Kitapları Okumadan Önceki Dua

Tanrı'nın Bize Gönderdiği Kutsal Kitapları Okurken O'nun Sesini Duyarız Tanrım, Senin Kitaplarında En Temiz, En Berrak Neşeyi Bulmamızı Sağla Körlerin Ve Görenlerin Işığı, Zayıfların Ve Kuvvetlilerin Gücü Olan Tanrım, Benim De Ruhuma Eğil Ruhumun Derinliklerinden Sana Yönelen Çağrımı Dinle Yazdırdığın Olağan Üstü Şeylerle Dolu Kutsal Kitaplarının Hiç Bir Sayfasının Amaçsız Yazılmasını İstemedin Kutsal Kitaplarında Bulacağım Gerçeklerle Seni Daha Çok Yücelteyim, Seni Öven Sesini Dinliyeyim Ve Seni Kana Kana İçeyim
Göğü Ve Yeri Yarattığın Günden, Seninle Birlikte Göklerdeki Şehrinde Yaşayacağım Ebediyete Kadar Mucize Ve Harikalarını Derin Düşüneyim ( Aziz Agustinus)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com