![]() |
Yerin Ve Gögün Ogulları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yerin Ve Gögün OgullarıBu başlık altında bazı gizli gerçeklere dikkat çekmek istedik ![]() Göklerde ve yerde Saf Tevhid ve Uluhiyyet inancını taşıyan,teblig eden, bir program ve emre göre işleyen bir sistem vardır ![]() Bu sistemin üyelerine ''ogullar'' dememizin sebebi,kadim çaglarda da bunlara önce tanrı, sonra tanrıoglu ve şimdilerde ise melek diye hitab edilmesidir ![]() Dikkatli gözler ve düşünen/analizci beyinler farkına varır ki ;Her peygamber /Din kurucusunun arkasında ve etrafında kendini pek öne çıkarmadan işini yapan yardımcılar vardır ![]() göre iş yapmaktadırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Daha nübüvvetinden yıllarca önce Ukaz panayırına gitmiş ve bir hutbe dinlemişti ![]() Tesadüftür ki,sonradan can yoldaşı olacak Hz ![]() ![]() 8-10 yaşlarda küçük iki çocuk yıllar sonra olacaklardan habersiz şekilde Ukaz panayırında kızıl bir deveye binmiş 100 yaşına yaklaşmış bir devi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kus Bin Saide'yi dinliyorlardı ![]() Kus Bin Saide kimdi? 30 yıl sonra olacakları nereden biliyordu? Kus Bin Saide insanlara hitaben;Bir Tek Yaratıcı oldugunu,putlara tapınımın geçersiz oldugunu,aralarında tevhid dinini yaymaya gelecek bir peygamber çıkacagını, o peygambere itaat etmelerini salık veriyor ve sözlerini''' Ben Ona yetişemeyecegim, keşke yetişseydim ve ona hizmet etseydim '''diye bitiriyordu ![]() Kus Bin Saide,Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bunlar,Yerin ve Gögün ogulları sistemindeki Yerin ogullarıdırlar ![]() Her devirde Rahmet ve Tevhid hem yeryüzünde ve hemde gökyüzündeki diger dünyalarda mevcut olmuştur ![]() ![]() Tesadüf diye birşey yoktur,sadece Yüce Olan'ın emri ve rızası dogrultusunda işleyen bir sistem,ihanetin asla ve kat'a mümkün olamıyacagı bir yapı vardır ![]() Darda kalan Hz ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() indirilen rahmeti korumaya devam ediyorlar ![]() Bu gün de öyle ![]() |
![]() |
![]() |
|