|  | Holografik Şifa |  | 
|  08-21-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Holografik ŞifaHOLOGRAFİK ŞİFA Katılımcı etkin gücümüzü, holografik bir evren anlayışında geçmişimizi düzeltmek için de kullanabiliriz  Heben W  Finnemcre'nin, The American Society of Dowsers dergisine                    makale olarak yazdığı yaşanmış deneyim, bu katılımcı evren                    anlayışının ruhsal şifa da dahil olmak üzere her ilişkimizi ve                    spiritüel anlayışlarımızı ve uygulamalarımızı yeniden ve çok                    daha yaratıcı bir biçimde gözden geçirmemizi sağlayacak                    niteliktedir  Hologramı anlamak geçmişi temizleyebilir  Bu                    yaşanmış öykü şöyle; "Bir dizi şanssız olaylarla karşılaşmış olan bir çift için yulaf harmanlamıştı ve adamın gelecek yıl çiftçilik yapmasını sağlaması için bu yulafların gelirine gerçekten ihtiyacı vardı  Yulaflar dövüldükten sonra                    bile biraz fazla yeşilimsiydiler  Bir depoya konulduklarında                    aşırı ısındılar ve haşlandılar  Çiftçi iflas etti ve                    çiftlikten taşınmak zorunda kaldı  Çiftçi bu beyefendiyi,                    yulafları harmanlama kararıyla ilgili olarak yapabileceği                    hiçbir şey olmadığı halde suçlamıştı  Durumu izlerken çiftçiyi                    görebiliyordum  O, orta yaşlı, yuvarlak yüzlü ve koyu düz                    saçlıydı  Problemi belirledikten sonra enerjiyi serbest                    bırakabildik ve yaşlı beyefendi, kendini daha hafiflemiş                    hissederek ve daha rahat nefes alarak gitti  " Michael Talbot'un yazdığı 'Holografik Evren'i okumayı henüz bitirdim  Bütün kitap boyunca, onun Holografik                    Evren ile neyi kastettiğini veya bu beyefendi için bu okumayı                    yapana dek, bizlerin bir ruh olarak nasıl bir deney hologramı                    olduğumuzu iyi kavrayamamıştım  Bunların hepsinin nasıl                    işlediğini tam olarak anlamadan, birkaç yıldır okuma ve trans                    şifacılığı yapmaktayım  Kitabı okumak,                                      "okumaların"                                      nasıl çalıştığını anlamama yardım etti                    ve okumayı o gün yapmış olmam, kitabın içinde ne olduğunu daha                    fazla anlamama yardım etti  İşte, Evren böyle çalışmaktadır  Pozitif bir dışsal görüşle yaklaşıldığında, bir koşul bütün                    parçalarının bir toplamı olmaktan başka bir şey olmaktadır  Bir artı bir eşittir üç! Geçen yıl, ışığın yapısı ve bizlerin nasıl ışıktan varlıklar olduğumuzla ilgili bir makale yazan James Jacobi, 'Bizler ışıktan varlıklar olarak farkındalığımızı odaklayabilme gücüne sahibiz' diyordu  Şuurumun bir bölümünü bir ışık                    ışını olarak odaklayabilmiş ve eskiden çiftçi olan                    beyefendinin deney hologramının içinden geriye doğru                    gidebilmiş, onun üzüntüsüne sebep olan koşulu bulmuş,                    görebileceğimiz şekilde bugüne getirmiştim, sonra da onun                    hologram enerjisinden serbest bırakıp çıkarmıştım  Üzüntü                    veren anıyı onun geçmişinden temizleyebilmiştik  Öyleyse                    geçmiş anılarımızı pozitif bir düşünce dizisi içinde yeniden                    yaşar gibi zihnimizde imgeleyebilir, bizi çok üzmüş olan o                    anılan olumlayabilirsek, farkındalığımızı şimdiye                    odaklayabilir ve geçmişi affedebilirsek, bugünü daha verimli,                    pozitif eylemlerle dolu, mutlu ve huzurlu yaşayabiliriz   | 
|   | 
|  | 
|  |