Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aranıyor, eğitmenler, için, olmak, wiccan

Wiccan Olmak İçin Eğitmenler Aranıyor

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Wiccan Olmak İçin Eğitmenler Aranıyor

Yabancı ülkelerde wicca dini ve cadılık sanatının uygulanmasını öğretmek ve yaygınlaştırmak için bir çok online eğitim siteleri ya da forumlar kurulmuş bunun amacı ise wiccan dinini gerçek wiccanlardan öğrenmeleri ve cadılık sanatını doğru bir şekilde öğrenmelerini sağlamaktır Türkiye'de ise bir kaç tane "çakma" site var ama gerçekten böyle bir eğitim sitesi ya da sistemi yok bu konunun altında da buna benzer bir uygulama yaratsak wiccan dinine inanmak cadılık sanatını öğrenmek isteyenler burada toplansa ve eğitimciler de onları seçse ya da eğitmek isteyenler burda kendilerini duyursa da öğrenciler başvursa? Böylece hem din doğru bir şekilde yayılır hem de "ben cadıyım bak saçım uzun siyah" muhabbetini yapanlar da yok olmuş olur?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com