Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyüsü, para

Para Büyüsü

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Para Büyüsü

birçok cadı para için büyü yapmayı doğru bulmaz bu paraya neden ıhtıyac oldugu ve onunla ne yapılmak ıstendığı onemlıdır
Dünyasal malların alımı onlara göre parayı ısteme sebebı değildirAma ıhtıyaclar ıcın yapılan para buyulerı mantıklı gelmektedır
Paranın kendısı zararsız oldugu esası vardır ama kötülüklerin kaynağınında para aşkı oldugu dusunulurtanrıca adını kullanarak para buyusu yapmak parayı kötü güçlerden kurtarıp iyi güçlere vermek anlamına gelir
en önemlısı parayı elde etmek ıcın harcanıan enerjının amacı olmalıdır
bu konuda durust olmalı amaçlar ıcın kısı kendını sorgulamalıdır
para eğer gereklıyse gelecektır
bir pazar sabahı sarı bır mum yakın ve başlayın

çokluğun tanrıçası
cömertliğin sahibi
şimdi istiyorum
dinle beni
parayı (nedeni) ıhtıyacım var
duy beni
çokluğun tanrıçası

sonradan işiniz planınız yoksa yada başka bısey ıcın kullanacağınız parayı tam olarak nasıl harcanacağını canlandırınyapılacak şey üzerıne odaklanın ıhtıyacınız kalmayıncaya dek bunu her pazar uygulayın

*Alıntıdır,Bilgi Amaçlı kullanınız***

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com