![]() |
Para Büyüsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Para Büyüsübirçok cadı para için büyü yapmayı doğru bulmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyasal malların alımı onlara göre parayı ısteme sebebı değildir ![]() ![]() ![]() ![]() Paranın kendısı zararsız oldugu esası vardır ama kötülüklerin kaynağınında para aşkı oldugu dusunulur ![]() ![]() ![]() ![]() en önemlısı parayı elde etmek ıcın harcanıan enerjının amacı olmalıdır ![]() ![]() bu konuda durust olmalı amaçlar ıcın kısı kendını sorgulamalıdır ![]() ![]() para eğer gereklıyse gelecektır ![]() ![]() bir pazar sabahı sarı bır mum yakın ve başlayın çokluğun tanrıçası ![]() ![]() ![]() cömertliğin sahibi ![]() ![]() ![]() şimdi istiyorum ![]() ![]() ![]() dinle beni ![]() ![]() ![]() parayı (nedeni) ıhtıyacım var ![]() ![]() ![]() duy beni ![]() ![]() ![]() çokluğun tanrıçası ![]() ![]() ![]() sonradan işiniz planınız yoksa yada başka bısey ıcın kullanacağınız parayı tam olarak nasıl harcanacağını canlandırın ![]() ![]() ![]() ![]() *Alıntıdır,Bilgi Amaçlı kullanınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|