![]() |
Ritüeller |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() RitüellerBen seni alıyorum Sen beni alıyorsun Bir asır beraber olmak için bağlanıyoruz: BİZ Elleri sabitleme (bağlama) çok kusursuz ve özel bir ritueldir ![]() Bu rituel wiccanlara (pagan, cadı) özgü veya onları ayırt etmek için değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Partnerler arasında, bir seremoni meydana getirilir ve partnerler arasında bağ kurulur ![]() ![]() Bu rituelde çok az kural vardır ![]() ![]() Pek çoklarına göre ise elleri sabitleştirme (evlilik) temel bazı şeyler haricinde kişinin kendi kendine ve kendi düşünce ve hislerinden yola çıkarak hazırladığı bir rituel çok daha güzeldir ![]() ![]() ![]() Onların huzurunda, bir dairenin içinde biraraya geldik Aile, arkadaşlar, konuklar, prensipler ve atalar Seni seveceğime söz veriyorum, seni besleyeceğime ve desteyeceğime güldüreceğime ve paylaşmana yardımcı olacağıma yoluna çıkacak olan kötülüklere karşı koruyacağıma güveneceğime ve senin için saygılı olacağıma Devamlı yoluna cıkan bir ışık olacağıma ve bu ışıkla yürümenin benim hayalim olacağına soz veriyorum ![]() Hayat devam ettiği sürece bu devam edecek Gün ışığından, gün ışığına, ekinoksdan ekinoksa Samhian’dan Imbolc’a kadar, Beltane ve Lammas ve yeniden başa ![]() Kalbim seninle ve yanlız senin olacak Bugünden itibaren hayatımın her gününde/günümüzde (veya bugünden sonsuzluğa kadar) Elleri bağlama ritüeli tam manasıyla bağlanma faktörüdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elleri bağlamanın çeşitleri ise, Siz kendiniz, beraber bağlayabilirsiniz, Eğer daha heybetli birşey istiyorsanız Başrahip ve Rahibe tarafından gerçekleştirilebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nekadar bir süre için anlaşma yapacağınızı düsünmelisiniz ![]() ![]() - 1 yıl ve 1 gün için - Yaşadığınız sürece (ateş yandığı, hayat devam ettiği) - Yüzyıllarca sürecek ( diğer vücut bulmalarda da) İnandığın insanı seçdiğin konusunda iyi düşünmelisin ![]() ![]() ![]() ![]() Elleri bağlama rituelinde uyulan, uygulanan diğer şeyler: - Genellikle Beltane esnasında gerçekleştirilir, ama gerçekde ne zaman istiyorsaniz o zaman yapabilirsiniz ![]() - Genellikle gelin ve damat veya elleri bağlanan partnerler aynı kabdan içerler, bu onlarin anlaşmalarını onaylamak içindir ![]() - Genellikle yüzükler değiştirilir ![]() |
![]() |
![]() |
|