![]() |
Kahinlik Ve Durugörü (İleri Teknikler) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahinlik Ve Durugörü (İleri Teknikler)Kahinlik ve Durugörü Yukarıda aktarılan metotlarla yapacağınız pratik uygulamalar sizde belli bir süre sonra basit durugörü yeteneğinizin işlemeye başlamasına imkan sağlayacaktır ![]() ![]() ![]() Çalışmalarınız ilerledikçe mekan içinde durugörü ve hatta zaman içinde durugörü yetenekleriniz de gelişmeye başlayacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Merak etmeyin gelip de biri bu yeteneği sizin elinizden alamaz… Ancak onu siz onu elinizde tutamazsınız ![]() ![]() Durugörü yeteneğinin en son aşaması geçmiş ve gelecekten bilgiler alabilmektir ki, buna zaman içinde durugörü adı verildiğini başta söylemiştik ![]() ![]() ![]() ![]() Kehanet yeteneğine sahip olmak demek aslında zaman içinde durugörü yeteneğine sahip olmak demektir ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak hemen ifade etmeliyim ki, bu derecede ileri seviyeli bir durugörüye sahip olmak hiç de kolay değildir ![]() ![]() ![]() Yine konu açıldığı için hatırlatmadan geçmek istemiyorum, eski Sufi Geleneği’nde de bu prensip aynen uygulanırdı ![]() ![]() İşte bu nedenle, size yaptığınız çalışmalardan ve elde ettiğiniz gelişmelerden kimseye söz etmeyin demiştik… Turnike programına katılan Cenk Koray, küreler içindeki dolu kartları gözlerini kapatarak bir kerede bilmişti… Hem de önce boşları sonra da doluları söylemişti ![]() ![]() İşte o anda Cenk Koray’ın hali, tavrı ve verdiği cevap az önce sözünü ettiğim tam bir alçak gönüllülük ifadesiydi: “Gözlerimi kapattım gördüm…” diyerek kendisindeki durugörü yeteneğini telaffuz bile etmeden soruyu geçiştirmiş ve kendisindeki bu yeteneği normal, basit bir olaymış gibi göstermeye aşırı bir özen göstermiştir ![]() İleri Teknikler Rahatlıkla birtakım imajlar görmeyi başardıktan ve bu imajlar üzerinde kontrol sağlayabildikten sonra artık ileri tekniklere geçebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Bu çalışmayı ister gözleriniz kapalı uzanmış bir şekilde isterseniz kristal kürenize, kum diskinize ya da içi su veya siyah mürekkep koyduğunuz kabınıza konsantre olarak yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Zihninizde bir zaman reostası yapacaksınız… Reostanın düğmesini zihniniz, mekanizmasının işlemesini ise şuuraltınız düzenleyecektir… Konuyu biraz açalım… “O” içinde bulunduğunuz anı ifade edecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki bu pratikte nasıl uygulanacak? Derin gevşeme haline geçin demiştik… Ordan devam edelim… Zihninizde yatay bir hayali çizginin varolduğunu düşle-yin… “O” rakkamı bu çizginin tam ortasında dursun… Ve bu hayali çizginin üzerinde, “O” rakkamının solunda ve sağında yan yana birbirine bağlı olarak duran sonsuz sayıda ekran bulunduğunu düşleyin… Derin gevşemeyi sağladıktan sonra bu ekranları gözünüzün önünde canlandırın… Ve kendi kendinize Şu telkinde bulunun: “Az sonra geçmişe ve geleceğe bir yolculuk yapacağım… Bunu yapabilmek için ekranlara konsantre olacağım… “0″ rakamının solundaki ekranları izlediğimde geçmişte yaşadığım veya başkalarının yaşadığı olayları izleyeceğim… “0″ rakamının sağındaki ekranlar ise bana gelecekte yaşananı çak olayları gösterecek… İhtiyacım olan bilgileri şuuraltım bana sağlayacak… Çalışmalarım ilerledikçe bunu çok daha kolay gerçekleştireceğim…” İlk denemeleriniz şuurunuzun derinliklerine doğru olmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kahinlik Ve Durugörü (İleri Teknikler) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahinlik Ve Durugörü (İleri Teknikler)Ekranı kendinizi hiç zorlamadan izlemeye başlayın ![]() ![]() ![]() Bu egzersizleri rahatlıkla yapabilir bir hale gelince artık çalışmalarınızı bir adım daha öteye götürebilirsiniz… Sıra gelecekle ilgili ekranları okumaya geldi… Bunu da aynı teknikle yapacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsterseniz sihirli bir halının üzerinde uçtuğunuzu da imajine edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Ekranda görüntünün belirmesi için bekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çalışmanız bittiğinde görmüş olduğunuz görüntüleri tüm ayrıntısıyla not edin ve görüntülerin size nasıl bir şey anlattığını yorumlamaya çalışın ![]() ![]() Geçmişe veya geleceğe doğru uzandığınız bu çalışmalarda zihninizde canlandırdığınız ekranlarınızın herbirinin l güne karşılık geldiğini varsayın ve bunu çalışmadan önce yapacağınız gevşeme egzersizleri sırasında kendi kendinize telkin ediniz… ![]() ![]() ![]() İlk denemelerinizde teker teker sayarak ilerlemek kaydıyla en fazla 40 - 50 ekran ilerisine ya da gerisine kadar gidin ![]() ![]() Yukarıdaki çalışmalarda tam başarı sağlayıncaya kadar iki günde bir ve mümkünse aynı saatte bu metotları 30 dakika süreyle uygulayabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|