Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astralcilere, dünyanın, hipnozçusundan, jones, steve, yardım, ünlü

Steve G Jones (Dünyanın En Ünlü Hipnozçusundan Astralcilere Yardım)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selam, Belki bir çoğunuz duymamışsınızdır bu adamı Ama ister youtube, ister google yazın, bakın neler çıkacak Bu adam hipnoz ustası Kendisi bir çok kez cnn-de çıkmış Kendisinin bir çok kitabı ve audio recordingleri mevcut Onun ofisinde bir saatlik seans için insanlar 30,000-35,000 dolar ödüyorlar Artık gerisini siz düşünün Kendisi çocukluktan astrale çıkıyor Ve çıkmak isteyenlere de yardımcı oluyor Nasıl mı ? Burdan siteyi veremediyim için size göstere bilmiyorum Steve Astral seyahat için özel bir hipnoz seti hazırlamış, 1 saatlik Değeri 80 dolar civarındadır İsteyenler gidip baka bilir Bunu neden mi sizlere söylüyorum, çünki ben onun hazırladığı Hipnoz kayıtlarını aldım ve denedim Sadece 2-3 günde etkilerini görmeye başladım Dün astral seyahat olanını aldım ve dün denedim Sadece 20 dakika falan gecmişdi ki nefesimi hiss etmediyimi anladım ve çok korktum Hemen uyandım Sonradan anladım ki, bedenim artık tamamile uyku moduna geçiyormuş ve çıkacakmışım Her neyse İlgilenenlere ve özellikle ingilizce bilenlere çok çok öneriyorum bunu Şayet hollivud yıldızları bile onun müşterisiymiş, her kes onu öneriyor

Her kese mutlu günler Okuduğunuz için teşekkürler ayrıca

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

http://hotfilecom/dl/62464021/a98b7part1rarhtml

http://hotfilecom/dl/62464556/c301apart2rarhtml

http://hotfilecom/dl/62464852/f048fpart3rarhtml

hotfile premiumun varsa bu adamın herşeyi burada var 3 gb filan

birincisi altta fon muziği var ve bwgen bile değil frekans ile alfaya inmiyor sadece efektli olarak ingilizce telkinler veriyor bunları kendinde yapabilirisin

ikincisi kimse kimseyi astral seyahate çıkaramaz

üçüncüsü bende çocukluğumdan beri astral projeksiyona çıkıyorum bunlarla uğraşacağına astral projeksiyonu blümümüzdeki yazıları okusan sende başarabilirsin

ayrıca hipnoz çok basit birşey paralar vermene gerek yok istanbul buluşmamıza gelen arkadaşlar gözleriyle görüyorlar

hipnoz ile astral seyahat çok derin uygulamalarda gerçekleşebilir bu da çok güvenli olmayabilir astral projeksiyon bilinçli olarak çok kolay şekilde zaten yapılıyor

tek yapacağın;

sabah uyandığında yataktan kalkmadan ters çşekilde yorganın üzerine tekrar yat (başını koyduğun tarafın zıttına tekrar uzan) sırt üstü ve sadece nefesini izle

bunları dinlemene gerek yok 1 hafta bunu her sabah yap eğer olmazsa ben burdayım binlerce dolar da istemiyorum

1 saat küsür sürüyor 1 saat boyunca bwgen alfa frekansını dinlesen ceset olursun zaten

edit : dünyanın en ünlüsü filan da değildir facebook grubunu bile 9200 kişi beğenmiş Abartmayalım

http://hotfilecom/dl/79117140/cee9anosisrarhtml

buradan arkadaşın söylediği mp3 ü indirebilirsiniz 74 mb 1 saat 15 dakika sürüyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com