Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alamamak, güçlerde, psişik, sonuç

Psişik Güçlerde Sonuç Alamamak

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Psişik Güçlerde Sonuç Alamamak

Bunca zamandır psişik araştırmalar ve çalışmalar yapılmaktaSizlere de deneyimli ve bilir kişiler aracılığı ile böyle ilgili sitelerden gücünüzü geliştirici, gücünüzü açığa çıkarıcı ya da psişik olup olmadığınız kanaatine vardırıcı bilgiler yöntemler sunulmakta

Ama çok önemli bir kısım hep gözden kaçtı o nedenle bu kısmı altını çizerek belirtmek istiyorum

Defalardır çalışıp da sonuç alamayanlar, etki edemeyenler, enerjilerini kullanamayanlar ya da -ben yapamıyorum, olmuyor- diyenler, ileri adım atamayanlar;

Düşüncenizdeki güç, ruhunuzdaki enerji ne kadar güçlü ve büyük ise içinizde bir HAM şeklinde bulunan kabiliyeti, yeteneği uyandırmak ve kullanılır hale getirmekte o kadar zordurDoğuştan ileri seviyede üstün olanlar dışında kendilerini eğiterek tetikleyerek amaçlarına yavaş yavaş ulaşanların, var olan güçlerinin ve kapasitelerinin yarısını kullanmış olduklarını biliyor muydunuz?

Kullanamayanların ya da beceremeyenlerin büyük bir kısmı bilmelidir ki diğerlerine oranla ruhlarında bulunan çok aşırı fazla enerji ve beyinlerinin sınırlarının alamadığı kadar çok öte kavramlar yüzünden kendilerinde olan gücü uyandıramıyor, geliştirmekte zorlanabiliyor bazen ise tıkanma safhasına gelebiliyorlar

Genelde çalışmalarına rağmen herhangi bir etki yapamayanlar, düşünsel gücü gerçekleştiremeyenler; yeteneğindeki gücü çok aşırı fazla olan ve bu yeteneği faliyete geçirecek düşünsel bağımsızlığı beyninde olamayanlardırBu konuda sorun yaşanlar kendilerini bu kesime dahil edebilirler

Çünkü en zoru gücünü hemen kullanabilen, bir şeyler sağlayabilen değil, çok aşırı güç ve enerji taşımaktan dolayı bunu faliyete geçirecek yeterliliğin kendilerinde olmamasıdırBu da onları bir çok kez başarısız kılıyorHalbuki amaçlarına hemen ulaşanlara oranla, bu tür kişilerde enerji ve düşünsel gücün etkisi çok çok daha fazladır

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com