Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olumsuz, psikokinezi, yönleri

Psikokinezi Olumsuz Yönleri

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar ben forumunuza yeni üye oldumDaha önceden 2 forumda daha üyeliğim var

Size birkaç sorum olacakForumu araştırdım ama cevaplarını bulamadım

1)İki senedir pasif olarak, bir aydır da aktif olarak bu tür işlerle uğraşıyorumPsi wheel'i 5 gün uğraşmanın sonunda 2 dakika süreyle döndürebildimAma son zamanlarda bir dakika bile döndüremiyorum ve çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorumBu ağrı neden ortaya çıktı ve nasıl geçirebilirim?

2)Son 10 gündür pyrokinezi ile uğraşıyorumKibritleri istediğim gibi söndürüyorumMum üzerinde yaklaşık 40 dakika uğraşma sonucunda mum alevini de eğmeyi başardımAma mum alevini eğdiğim günden beri sıcak basıyor ve sanki yanıyormuş gibi oluyorumAcayip derecede terliyorum
Neden olabilir?

Sorularıma vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum
(Konuyu yanlış yere açtıysam veya benzeri varsa özür dilerim)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Pyrokinezi gücünü kazanırken kişi kendi üzerine ateş elementini celp ederYani ateş enerjisini kendi ruhu üzerine çekerek sempatik bir bağ oluştururBöylece ateşi kontrol edebilirBunu tabiki istemeden yapıyorsun Dengeleme ve topraklama meditasyonlarıyla ateş basmalardan kurtulabilirsin Tabi bu hissettiğin şeylerde yaz aylarınında etkisi olabilir,bunuda göz önüne al

Telekinezi ve baş ağrısından bahsetmişsinTelekinezi çalışması yapan bazı kimselerde bu tarz bir tolerans görülür Eskiden daha az enerjiyle , çok fazla madde oynatırken İlerleyen zamanlarda o kadar uğraşmalarına rağmen oynatamamaktadırlar Bunun pekçok sebebi varTavsiyem uzunca bir süre telekineziye ara vermen

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

İlk önce cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim

Sıcak basmalarının yaz aylarıyla ilgisi olmadığına eminimPyrokinezi ile uğraşırken hayatımda hiç terlemediğim kadar terliyorum

Son bir soru daha sormak istiyorum
İlk psi wheel'i döndürdüğüm zaman (2 dk) zaten yorgundumDöndürmeyi kestikten sonra vücudum kontrolsüz ve şiddetli bir şekilde titremeye ve başım dönmeye başladı
Dünyadan enerji çekmekle ilgili bir yöntem vardı hemen onu uyguladım ve sakinleşmeye çalıştımSizce bu neden olmuş olabilir?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Vücudunuzun alışık olmadığı bir enerjiyle kısa süre bir eylemde bulunması dahi bunları ortaya çıkartabilir

Böyle bir durumda çalışmalara belirli ara verdikten sonra devam ederim

Ayrıca, 2 dk döndürdükten sonra bir daha döndürememenizin sebeplerine gelirsek, uzun uğraşlar sonucunda 2 dk döndürebilmek kendinizi çok sıktığınız gösteriyor Sabah gece veya kendinize uygun diğer zamanlarda oturup deneyin Örneğin ben sabah kalkıpta yaptığımda başarısız oluyordum fakat bir diğer insan ise sabahları daha iyi bir başarı sağlar

Telekineziyi başarmaya başladığınızdan itibaren elinizi koyduğunuz an hiçbirşey yapmasanızda enerji akmaya başlar Durmaya başladığı anda da küçük bir konsantrasyon ile istediğiniz şekilde döndürebilersiniz

O yüzden dediğim gibi belirli bir süre ara verin, çalışmalara tekrar başladığınız zamanda öncelikle uygun saati bulun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com