![]() |
Psikokinezi Olumsuz Yönleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psikokinezi Olumsuz YönleriArkadaşlar ben forumunuza yeni üye oldum ![]() ![]() Size birkaç sorum olacak ![]() ![]() 1)İki senedir pasif olarak, bir aydır da aktif olarak bu tür işlerle uğraşıyorum ![]() ![]() ![]() 2)Son 10 gündür pyrokinezi ile uğraşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden olabilir? Sorularıma vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum ![]() (Konuyu yanlış yere açtıysam veya benzeri varsa özür dilerim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psikokinezi Olumsuz YönleriPyrokinezi gücünü kazanırken kişi kendi üzerine ateş elementini celp eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telekinezi ve baş ağrısından bahsetmişsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psikokinezi Olumsuz Yönleriİlk önce cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim ![]() Sıcak basmalarının yaz aylarıyla ilgisi olmadığına eminim ![]() ![]() Son bir soru daha sormak istiyorum ![]() İlk psi wheel'i döndürdüğüm zaman (2 dk) zaten yorgundum ![]() ![]() Dünyadan enerji çekmekle ilgili bir yöntem vardı hemen onu uyguladım ve sakinleşmeye çalıştım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psikokinezi Olumsuz YönleriVücudunuzun alışık olmadığı bir enerjiyle kısa süre bir eylemde bulunması dahi bunları ortaya çıkartabilir ![]() Böyle bir durumda çalışmalara belirli ara verdikten sonra devam ederim ![]() Ayrıca, 2 dk döndürdükten sonra bir daha döndürememenizin sebeplerine gelirsek, uzun uğraşlar sonucunda 2 dk döndürebilmek kendinizi çok sıktığınız gösteriyor ![]() ![]() ![]() Telekineziyi başarmaya başladığınızdan itibaren elinizi koyduğunuz an hiçbirşey yapmasanızda enerji akmaya başlar ![]() ![]() O yüzden dediğim gibi belirli bir süre ara verin, çalışmalara tekrar başladığınız zamanda öncelikle uygun saati bulun ![]() |
![]() |
![]() |
|