Saatim Ve Ben... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saatim Ve Ben...Şimdi işe tesadüf diye yorum yapacak arkadaşlar ![]() ![]() ![]() Öncelikle Tesadüfün dünya üzerinde olmadığını bildiğimi ve tesadüfe inanmadığımı bilmelerini istiyerek ,yaşadığım durumun yorumunu yapmasını rica ederim ![]() ![]() ![]() telefonumun saati ![]() ![]() ![]() mesaj yazarken saat gözüme takılır 14:02 misalen doğal ![]() ![]() ![]() takvimle işim olur ![]() ![]() saatede bakarım o an![]() ![]() 13:57 misalen doğal![]() ![]() ![]() biri ararken gözüm takılır 21 45 misalen doğal![]() ![]() ![]() Lakin ben cep telefonumu ne zaman saat kaç diye cebimden çıkarıp baksam ![]() ![]() Örnekler![]() ![]() ![]() 08:08 09:09 10:10 11:11 14:14 16:16 20:20 eş değer sayılarla olmayan tersi sayılarla olanlar ![]() ![]() ![]() ![]() 10:01 12:21 20:02 15:51 birde ![]() ![]() ![]() tam saat başları ![]() ![]() ![]() 08:00 09:00 10:00 11:00 vs ![]() ![]() ![]() şimdi bu durumda ,beyin saati /beden saati denilen olaydan kaynaklandığını sanmıyorum ![]() ![]() ![]() analog saat kullanın geçer diye tavsiye etmeyiniz durumdan şikayetçi değilim ![]() ![]() ![]() neden kaynaklandığının paranormalitesi var mı yok mu onu öğrenmek için bukonuyu açtım ![]() ![]() ![]() Ve aslında benim gibi bunu yaşayan çok işinin olduğunuda duydum ![]() ![]() ![]() |
|
|
|