Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kinezi, yeni

Yeni Bir Kinezi

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yeni Bir Kinezi




Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bügün başıma bir olay geldi Yine eskisi gibi Psi Ball ile Elektrokinezi çalışmaları yapıyordum ki, çalışmam sırasında Trans haline geçtim ve yaklaşık 2-3 dadika sonra gözlerimi açtım ve Psi ballımdaki olayı görünce birden paniğe kapıldım , ardından konsantre kaybolunca psi ball'ım imha olduGördüğüm şuydu: İki elimin arasında yıldırım gibi elektrik akımları (alışkın olduğum bir şeydir) vardı ama sorum şu ki içeride birde mavi renkli ateş vardı ama elim yanmıyordu ve ateş durgun bir haldeydi ve bunu kasıtsız yapmadığımdan eminim ama nasıl yaptığımı sorarsanız bunun cevabını veremem (çok garip birşey)Lütfen yardım edin ; bu bir çeşit kinezimi, yoksa kişisel (özel) bir yetenekmi bilmek istiyorum lütfen yardım edin (eğer böyle bir kinezi daha ortaya çıkmamışsa ben başlatmak istiyorum)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.