Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyada, kişi

Dünyada Benim Gibi Kaç Kişi Var

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

başlık yanıltıcı olabilir ama kusura bakmayın

16 yaşındayım imajine edemiyorum gözlerimi kapadığımda sadece karanlık var ama bunu dert etmiyorum aksine beni hızlandırıyor imaj yerine gerçekliği gözüm açık bir şekilde yönlendirmeye çalışıyorum bana verilen bir hediyeymiş gibi telekineziyi 2 günümde başarabilmiştim yaz tatili artık benim için bitti ve bugunden sonra kendimi çalışmalarıma vereceğim

iyi forumlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bende de telekinezi değil de öngörü gibi birşey var fakat olacak olayları tahmin ettiğim zaman bir başkasına söylediğim vakit gerçekleşmiyor sanki büyüsü bozuluyormuş gibi ve artık bu durum başıma o kadar çok geliyor ki artık normal karşılamaya başladım özellikle felaket derecesinde olan kötü olayları ve çevremin başına geleceklerini tahmin edebiliyorum

övmek için yazmadım yanlış anlaşılmasın başlıktan yola çıkarak belki bu durumu yaşayan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar olabilir diye düşündüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com