Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünce, ettirme, gücüyle, hareket, maddeleri, telekinezi, yapılır

Telekinezi (Düşünce Gücüyle Maddeleri Hareket Ettirme) Nasıl Yapılır?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Blogumda yayınladığım telekinezi anlatımım:

Telekinezinin kelime anlama düşünce gücüyle maddee etki etme olayıdır Bugüne kadar bu olayı gerçekleştirmek için çalışanlar, denemeler-gösteriler yapanlar, uzun süre üzerinde emek harcayanlar olsa da bilimsel olarak kanıtlanmamıştır

Bilim-kurgu filmlerine, kitaplarına konu olan, eski anlatılarda, efsanelerde de geçen bu olay tarih boyunca insanların ilgisini çekmiştir
Ben size telekineziyi uygulamaya nasıl geçirebiliriz, nasıl çalışmalar yapabiliriz biraz bundan bahsedeceğim
Telekinezi uygulamalarının üzerinde deneneceği en kolay düzeneklerden biri psi wheel dir
Psi Wheel in nasıl yapılışına burdaki linkten ulaşabilirsiniz: Khantura burada: Psi Wheel Nasıl Yapılır?
Psi Wheeli hazırladıktan sonra, mümkünse psi wheel e çapraz ve yukardan bakacağımız şekilde onu yerleştiriyoruz Mümkünse bu çalışmayı yaparken oturuyo olmanız ve özellikle dik oturuyo olmanız önemli çünkü bu sayede hem fazla yorulmayacaksınız, hem de kan dolaşımı ve enerji dağılımınız düzenli olacaktır
Ayrıca nefes alışverişinizin ve hava akımının psi wheelinizi etkilememesi de çok önemli
Bu şekilde yerleştikten sonra kendi tekniğinizi bulmanız gerekiyo İşte bu tekniklerden bazıları:
Nefes Tutma:
Nefesinizi tutun, ellerinizi psi wheel in iki yanına koyun ve odaklanın kağıdın herhangi bir yöne doğru donduğunu düşünün ve enerjinizi ona aktarmaya çalışın Kısa kısa nefesinizi tuturak ve aralarda dinlenerek bu işleme devam edin
Rahat Odaklanma:
Bazı kişilerin enerji akışı kolaydır ve enerjiyi aktarmak için büyük çabalar sarfetmeleri gerekmez Bu yöntemde düzenli bir nefes alış verişi sağlayarak ve odaklanarak çalışmanızı yapabilirsiniz
Elleri Kullanma:
Psi wheel üzerinde çalışan birçok kişi ellerini aktif olarak kullanır Gücünüzü ellerinizden aktardığınızı düşünerek çalışmayı yapabilirsiniz (Bu teknik ellerin aşırı ısınmasında hava akımını değiştirdiği için tavsiye edilmemektedir)
Şimdiden kolay gelsin diyorum Umarım başarılı olursunuz Gece gece toparlaması biraz zor ama işinize yarayacağını umuyorum )
Khantura

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Khantura senin bu yazından esinlenerek, Psi Wheel ( iğne üzerine kağıt koydum ) yaptım evde, 2-3 dakika uğraştım, 2 tur döndürebildim, tabi hemen aklıma rüzgardan filan olmuştur geldi

Kardeşime anlattım olayı, aralıksız 40-50 tur dönderdi, durdurup diğer tarafa 5 tur, durdurup diğer tarafa 4 tur şeklinde çevirdi, kuzenlerine anlattım yaşları 15-19 arası değişiyor, hepsi benden fazlasıyla iyidi )

Psi Wheel'in üstüne cam bir fanus yerleştirdik o zaman kimse hareket ettiremedi, hepimiz aynı anda denedik yine hareket etmedi Fanusun içinde hareket ettirebilmek daha çok enerji ister dedim bende morallleri bozulmasın diye )

Hepsi tek tek Psi Wheel yaptık, başladılar hareket ettirmeye

Bu tekniği uzun süre yapmanın bir zararı olurmu, fanusun içinde kareketi göreceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz

YAzın için teşekkür ederim

Özellikle çok fazla çalışmanın bir zararı varmı bunu endişe içinde merak ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Cam fanus içinde yapılan psi wheel denemeleri başlangıç için ileri bir düzey Bunu genelde bu alanda uzmanlaşmış kişiler deniyorlar Telekinezi çalışmalarındaki dalgalanmalar ise o anki ruh haline ve dinginliğine bağlı Yorgunluk kısmına gelince, her ne kadar pek fazla fiziksel aktivitede bulunmasak da zihinsel ve enerjisel olarak fazla efor sarfediyoruz Bu yüzden çalışmalarını dinlenerek yapmanı tavsiye ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com