|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düşünce, ettirme, gücüyle, hareket, maddeleri, telekinezi, yapılır |
![]() |
Telekinezi (Düşünce Gücüyle Maddeleri Hareket Ettirme) Nasıl Yapılır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Telekinezi (Düşünce Gücüyle Maddeleri Hareket Ettirme) Nasıl Yapılır?Blogumda yayınladığım telekinezi anlatımım: Telekinezinin kelime anlama düşünce gücüyle maddee etki etme olayıdır ![]() ![]() Bilim-kurgu filmlerine, kitaplarına konu olan, eski anlatılarda, efsanelerde de geçen bu olay tarih boyunca insanların ilgisini çekmiştir ![]() Ben size telekineziyi uygulamaya nasıl geçirebiliriz, nasıl çalışmalar yapabiliriz biraz bundan bahsedeceğim ![]() Telekinezi uygulamalarının üzerinde deneneceği en kolay düzeneklerden biri psi wheel dir ![]() Psi Wheel in nasıl yapılışına burdaki linkten ulaşabilirsiniz: Khantura burada ![]() ![]() ![]() Psi Wheeli hazırladıktan sonra, mümkünse psi wheel e çapraz ve yukardan bakacağımız şekilde onu yerleştiriyoruz ![]() ![]() Ayrıca nefes alışverişinizin ve hava akımının psi wheelinizi etkilememesi de çok önemli ![]() Bu şekilde yerleştikten sonra kendi tekniğinizi bulmanız gerekiyo ![]() Nefes Tutma: Nefesinizi tutun, ellerinizi psi wheel in iki yanına koyun ve odaklanın ![]() ![]() ![]() Rahat Odaklanma: Bazı kişilerin enerji akışı kolaydır ve enerjiyi aktarmak için büyük çabalar sarfetmeleri gerekmez ![]() ![]() Elleri Kullanma: Psi wheel üzerinde çalışan birçok kişi ellerini aktif olarak kullanır ![]() ![]() ![]() Şimdiden kolay gelsin diyorum ![]() ![]() Khantura |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Telekinezi (Düşünce Gücüyle Maddeleri Hareket Ettirme) Nasıl Yapılır?Khantura senin bu yazından esinlenerek, Psi Wheel ( iğne üzerine kağıt koydum ) yaptım evde, 2-3 dakika uğraştım, 2 tur döndürebildim, tabi hemen aklıma rüzgardan filan olmuştur geldi ![]() Kardeşime anlattım olayı, aralıksız 40-50 tur dönderdi, durdurup diğer tarafa 5 tur, durdurup diğer tarafa 4 tur şeklinde çevirdi, kuzenlerine anlattım yaşları 15-19 arası değişiyor, hepsi benden fazlasıyla iyidi ) Psi Wheel'in üstüne cam bir fanus yerleştirdik o zaman kimse hareket ettiremedi, hepimiz aynı anda denedik yine hareket etmedi ![]() Hepsi tek tek Psi Wheel yaptık, başladılar hareket ettirmeye ![]() Bu tekniği uzun süre yapmanın bir zararı olurmu, fanusun içinde kareketi göreceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz ![]() YAzın için teşekkür ederim ![]() Özellikle çok fazla çalışmanın bir zararı varmı bunu endişe içinde merak ediyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Telekinezi (Düşünce Gücüyle Maddeleri Hareket Ettirme) Nasıl Yapılır?Cam fanus içinde yapılan psi wheel denemeleri başlangıç için ileri bir düzey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|