Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ders, telekinezi

Telekinezi Ders 1

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Telekinezi Ders 1




Konu : Merhaba arkadaşlar kendi telekinezi tekniklerimi ders olarak yazıcam tavsiyelerde bulunucam Şimdi arkadaşlar telekinezi'ye başlarken ilk önce psi-wheel'den başlamanız lazım'dır telekinezi'de başarılı olmak için ilk önce inanmanız lazım ALLAH cc böyle bir gücü bize verdiğine beynimizin böyle bir gücü olduğuna inanın bol bol telekinezi videoları izleyiniz Push ( darbe ) filmi izleyiniz biraz abartılmış olabilir ama izlemenizi tavsiye ederim daha sonra psi-wheel calısırken önce 10 veya 15 dakika kapak çalışması yapınız daha sonra 15 yada 20 dakika psi-wheeli döndürmeye çalışınız fakat sade döndürmeye çalışınız yani ne sağa ne ola döndürmeyin sadece ona emredin dön dön diye daha sonrada 10 dakika dinledin sonra birdaha başlayınız bugun sabah öğle akşam yapınız her gün çalışınız Meditasyon yapınız Tavsiyem Namaz Kılınız daha yararlı psi-wheeli döndürdüğünüz zaman şimdi sağ tarafa döndürmeyi ve hızlı döndürmeye çalışınız ondan sonra sol tarafa ve hızlı döndürmeye çalışınız bunları başardık'tan sonra kap için'de psi-wheeli çevirmeye çalışınız bura'dan sonra ders 2'de anlatılacaktır siz çalışınız kolay gelsin


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.