Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
basardım, oleey

Basardım Oleey!!!

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Basardım Oleey!!!

merhaba arkadaslar su an psi whell yaptım hiç umudum yoktu 5 dk fln yaptım kagıt dönmeye basladı cokm utluyum ortamda kesinlikle hava akıma yoktu hatta nefes alıp verriken kafamı ceviriodum bir baktım kagıdın döndüggünü hayal ederken kagıd dönmeye basladı cok mutluyum sizinle yaplasmak istedim cok saolun bu forum cok faydalı bise sorcam bunu nasıl ilerletebilirim yani yavas yavas daha agır cisimlere gecerekmi ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Basardım Oleey!!!

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Basardım Oleey!!!

Heyecandan tuşlara bile tam basamadınız heralde İlk olarak hangi yönde dönmeye başladıysa o yönde döndürmeye devam edin; saat yönünde veya tersi Daha sonra istediğiniz zaman istediğiniz yönde döndürmeye çalışın Birkaç gün de sürebilir bir kaç hafta da Kağıda tam olarak hükmediyorum diyebildiğiniz aşamaya geldiğinizde bir kaç ay sadece pratik yapın Sonra 2 psi wheel i birden döndürme, pipet döndürme gibi çalışmalar yaparsınız Benim size en önemli tavsiyem iyice ustalaşana kadar kapalı bir şeyin içinde psi wheel denemeyin Olmayacağını düşünüyor insan ve ufacık bir kuruntu olunca içinizde olmuyor gerçekten Adım adım giderseniz çok yararlı olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com