Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ball, psi

Psi Ball

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Psi Ball

1Adım

Önce topunuzu nerde oluşturacağınıza karar verin İki elinizin arasında , diğer odada, üçüncü gözünüzde yada Çinde farketmez

Psi topu oluşturmak için Temel üç yöntem vardır Bunların dışında sizde teknikler geliştirebilirsiniz

2adım

Enerjiyi hangi kaynaktan çekeceğinize karar verin Güneş , Ay , Yıldızlar , Dünya , vs Güneşten çektiğiniz enerji ile topunuz sıcak, Aydan çektiğiniz enerji ile soğuk olur Dünyadan enerji çekmenizi tavsiye ederim çünkü ayaklarınızın altında olan bir şeyden enerji çekmek çok daha kolay olur

3 Adım

Enerjiyi hangi kaynaktan çekeceğinize karar verdikten sonra sıra enerjiyi çekmeye gelir Bu evre çok önemlidir ama biraz zamanınızı alır enerjinin ayaklarınızın altından sürekli vucudunuza aktığını imajine edin Hemen bırakmayın birkaç dakika bu işleme devam edin

4 adım

Biriktirdiğiniz enerjiyi kollarınıza , ordan avuçiçlerinize getirin buarada enerji çekmeye devam edebilirsiniz basıncı hissetmeye çalışınOluşturduğunuz topun sesini,görüntüsünü,ısısını hareketini imajine edin

5 adım

Sıra topunuzu yoğunlaştırmaya geldiEllerinizi aşağıdaki şekildeki gibi birbirine yaklaştırıp uzaklaştırın bunu yaparken her yaklaştırdığınızda topun yoğunlaştığını ve ellerinizle sıkıştırdığınızı düşünün

6Adım

Oluşturduğunuz topu istediğiniz yere istediğiniz şekilde fırlatabilirsiniz bunu ellerinizi hareket ettirmeden yapabileceğiniz gibi fiziksel olarakta yapabilirsiniz Fiziksel olarak atmak psikolojik açıdan işe yarıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com