Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çevirdim, pipet

Pipet Çevirdim Ama.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pipet Çevirdim Ama.

Dün gece pipeti farenin üstüne koydum 15dk uğraştım olmadı hiç bir hareketlenme olmadı 1 saat önce kalktım kahvaltı yaptım kalktım pcnin başına oturdum pipette masadaydı aldım koydum farenin üstüne sonra birden dönmeye başladı ama sadece sağ tarafına hangi elimi yaklaştırsam çekiyordum pipeti ve döndürüyordum hızlıca 10-15dk oynadım Bildiğimiz eğlendim yani Sonra bıraktım pcde birkaç birşey yaptım Sonra yeniden denedim hiçbir hareketlenme olmadı İçimde şüphe oldu dedim acaba elektriklenme ile ilgili birşeyler oldudamı döndü yani kendim döndürdüğüme inanmadım Sizce neden dönmedi ve ben döndürmüş olabilirmiyim ?

NOT: Psi-Whell ile aram iyidir Yani ne zaman yapsam döndürürüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Pipet Çevirdim Ama.

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Pipet Çevirdim Ama.

Bende aynısını yapıyordum başlarda , ama benim durumum başka ben hiç başından kalkmadan sadece kafamda onu imaje edip ve hiç birşey düşünmeyip yapıyordum Benimde böyle sıkıntılarım vardı tıpkı senin gibi ama öğrendimki neticede Ben bir Elektrokinesis mişim

Benim düşüncem :

Ya elin bi şekilde elektiriğe mağrus kaldı, ya bi çeşit kazak vb bişeye sürtündün Yada kafan o an boştu, tamamen pozitiftiftin ve sadece cismin dönmesine odaklanıp buna inanmıştın

Yani Sonuç : Birdaha dene (ama hiç başından kalkmadan ve elini başlamadan toprağa sür) eğer bu seferde olursa sen ya bir Elektrokinesis Ya Telekinesis güçüne sahipsin demektir (Bence tabii )

ama sen Psi-Whell ile aram iyidir Yani ne zaman yapsam döndürürüm demişsin zaten bu senin Telekinesis olduğunu kanıtlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com