Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ball, psi, yaptım, yöntemi

Psi Ball Yöntemi Ben Böyle Yaptım :D

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Psi Ball Yöntemi Ben Böyle Yaptım :D

Bu yöntemi internete bulmuştum fakat ben geliştirdim ve artık annem bile o manyetik alanı hisediyor Öncelikle elerimizi yıkıyoruz, temiz olsada olmasada bu enerjiyi daha hisetmemizi sağlıyor Sonra üşümüş gibi elerimizi birbirimize sürtüyoruz ve elerimizden yeşil-mavi renkte kıvılcılımların oluştuğunu imaje ediyoruz* 15-20 sn bunu yapıyoruz Benim tavsiyem kronometre tutun Daha sonra ilk 3 dk elimizi birbirine yaklaştırıp uzaklaştırıyoruz Bu sayede manyetik alanı oluşturuyoruz Bakın bu bu aşama çok önemli şimdi hiç konsantrenizi bozmadan dikatli olun ve heycan yapmayın Elinizde bir top olduğunu imaje edin Zaten kısa bir süre sonra parmaklarınız o şekle gelicek Bu topun yoğunluğunu artırmaya yönelik düşünceler düşünün mesela nefes alıp verdiğinizde topun sertleşdiğini düşünün, imaje edin Bir süre sonra başarmış olacaksınız Yeni başlayanlar hemen psi ball yapmasın bu zor bir alıştırma moralleri bozulabilir

Alıntıdır

ben 25 aydır uğraşıyorum ama ancak bu şekilde yapabildim birde siz psiball yaptığınızda nasıl hissediyorsunuz ? Benim ellerim karıncalanıyor ve kaskatı kesiliyor topu bırakana kadar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com